2018. január 20., szombat

Marble Nail Art | Beauty Bigbang Gold Nail Art Flakes + video!


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: DORA10

Tesztelésre kaptam ezt a kis tégely arany pelyhet (SKU: J2430-GD) [link]Beauty Bigbang webshoptól, és valami különlegeset akartam vele alkotni. :) A bejegyzésben több kép, teszt és videó vár benneteket! :)
Ezt a márványos díszítést @peb_nails manikűrje [link] inspirálta. :)

***

I got this gold flake (SKU: J2430-GD) [link] to test from Beauty Bigbang and I wanted to create something special with it... :) In the post: more pictures, a review and a video tutorial! ;)
This manicure was inspied by @peb_nails's marble manicure [link]. :)Ez az arany pehely “pigment” hasonló a króm porokhoz, de más, nagyobb darabokban, pelyhekben van.
Két módon használható:

 1. A króm porokhoz hasonlóan, a körömbe beledörzsölve “antik” arany hatás érhető el vele, nem olyan tükrös, mint a króm pigmentek, de ha valaki direkt erre a hatásra törekszik, annak jó.
 2. De rá is lehet szórni a köröm felületére, ezzel pelyhes/”glitteres” hatás érhető el, én ezt jobban szeretem.

S jöjjön a jó hír: használható sima körömlakkal! :) Na meg persze géllakkal is, természetesen. Sima körömlakknál én a még frissen felfestett lakkba rakosgattam bele egy ecset segítségével, géllakknál pedig beleköttettem, de valószínű a ragacsos rétegbe is beleragadna.
FONTOS: csak óvatosan, ugyanis nagyon könnyen száll mindenfelé, és odatapad mindenhez. TÉNYLEG. Most már tartósan arany pelyhekkel díszített a Trend it Up fedőlakkos üvegem, rátapadt, és nem jön le... :/ :D

***

So this “pigment” if I can call it that is similar to chrome mirror pigments, yet different. It’s in bigger pieces, flakes. It can be used 2 ways:

 1. Buffing it in the nail gives a sort-of chrome finish, but it’s a bit distorted, looks antique in my opinion and it’s just not as chrome-y as mirror powder. (But if you’re going for that look, it’s awesome!)
 2. The next method is that you can sprinkle it on top of still wet nail polish for a “glitter-like” finish, which is waaaay prettier I think.
Good news: this pigment CAN be used with just regular nail polish, even quick drying topcoat doesn’t ruin it!
Important note: the gold flakes fly easily & stick to everything, so be careful! :D (My topcoat bottle is now decorated with gold flakes. They don’t come off.)


A pigment szokásos csomagolásban érkezik, lezárva, egy kis applikátorral, ami ebben az esetben szerintem nem a legjobb, praktikusabb hozzá egy legyezőecset, apró díszítőecset, narancsfa pálcika vagy hasonló. A tégelyben 0.2 gramm pehely van.

The gold flake pigment comes in the usual packaging, plus there’s an eyeshadow applicator as well, but for this I think it’s better to use a toothpick, a orange woodstick or a tiny brush to pick up the flakes. The volume is about 0.2 grams.

******


Felhasznált lakkok, termékek // Products used:
Beauty Bigbang Gold Flakes, essence the gel nail polish 33 wild white ways, Moonbasanails Liquid Nail Tape, Born Pretty Store Silicone Nail Art Mat, Moyra Classic No. 34, Adena black nail polish, Born Pretty Store Watermarble Tool, Beauty Bigbang XL Purple Clear Jelly Stamper, essence the gel nail polish topcoat, Trend it Up UV Powergel Matte TopcoatFényes fedőlakkal // With glossy topcoat


Így készült, lépésről lépésre (SBS):

 1. alapszín (fehér) a körömre
 2. körömágyvédő/bőrvédő latex a köröm köré
 3. készítsd el a márványos mintát egy szilikon lapon/lefűzőtasakon, így: [link]
 4. még mielőtt száradni kezdene, vedd föl egy nyomdázóval
 5. nyomdázd föl a körömre
 6. szedd le a bőrvédőt, takarítsd körbe a körmödet
 7. most jöhetnek a pelyhek a körömre (fedőlakkba vagy átlátszó lakkba is bele lehet szórni vagy rakosgatni, de elég jól tapadnak minden felületre)
 8. söpörd le a felesleges pelyheket, majd zárd az egészet fedőlakkal, és kész is!


Step by step tutorial:

 1. apply a base color (white) on the nail
 2. cuticle protector around the nails
 3. do the marble design on a silicone mat/plastic bag, this way: [link]
 4. before it dries, pick it up with a stamper
 5. stamp it on your nail
 6. peel off the cuticle protector, do some additional cleanup (if needed)
 7. add the gold flakes (you can place them in the topcoat as well, but they stick really easily to surfaces as well)
 8. dust off any excess flakes, your topcoat, and it is done!A márványmintát én így készítettem:
Nagyon könnyű: igazából ez egy dry marble, víz nélkül, Sammy (TheNailasaurus) módszerével [link]. A szilikon lapomon egy kis négyzetet festettem ezzel a gyenge fedésű fehér lakkból (mert ebben jól terülnek a színek). és a szélein 2-2 csepp fekete és fehér lakkot csepegtettem. A mintát a márványozó tollammal készítettem el, jobbról balra, balról jobbra mintázva, amíg jónak nem találtam. Aztán, amikor már tetszett a minta, felvettem az átlátszó nyomdázómmal.

***

I made the marble design this way:
It’s easy: a dry marble, just the way Sammy (TheNailasaurus) taught us [link]. On my silicone mat I applied a little rectangle of this milky white polish (because colors spread easily in it), then dropped 2-2 drops of black and the milky white into it, on the sides. Then with a watermarble tool I swiped it left to right, and when I thought it was good, I picked it up with my clear stamper.


Matt fedőlakkal // With matte topcoatKíváncsi voltam hogyan is nézne ki matt fedőlakkal, illetve fényessel. Nos, nekem mindkettő verzió nagyon tetszik, nem tudnék választani közülük. :) Nektek melyik tetszik jobban?

I wanted to see how it would look with a matte top coat, and with a glossy top coat. Well, I really like both versions, I couldn't choose a favorite. :) Which one do you like more?A fenti képen az látható, hogy néz ki a pigment, ha úgy alkalmazzuk, mint a króm port, vagyis fixmentes géllakkba beledolgozva, gél fedővel. Hát, nem tudom, szép ez az antik hatás, de aki króm finisht vár, ne ettől remélje. :)

Mivel bármilyen színre tehető ez az aranypehely, én feketén és fehéren próbáltam ki a díszítőtipeken, illetve itt azt is megnéztem, hogy viselkedik géllakkal és sima körömlakkal. Ez az alább lévő képen láthatjátok. Nagy különbséget nem látok köztük, és ti? :) Sima körömlakkal nagyszerűen használható.

***

Avove you can see how it looks when it's used just like chrome powders: buffed into no-wipe gel base. Well, if you're going for a vintage, antique look, it's ok, but this doesn't gives you the same result as chrome mirror powders.

Below you can see how it look over a black and a white base, as well as over gel polish and regular nail polish. I don't see much difference, do you? :) It works great with regular nail polish.

L-R: nail polish base, gel polish base, nail polish base, gel polish base

Az arany pehely pigmentet a Beauty Bigbang webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (DORA10)

You can buy this gold flake pigment at Beauty Bigbang and you can also use my 10% off coupon code. (DORA10)


BeautyBigBang 10% kedvezménykód // BeautyBigBang 10% off code
DORA10
https://www.beautybigbang.com

 
📧 Business inquiries 📧

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...