2017. november 7., kedd

[JOLSE] Troiareuke ACSEN A+ Cushion ♥ REVIEW


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Tesztelésre érkezett // Sent to review

Sziasztok! Ma egy kissé más jellegű bejegyzést hozok nektek, ugyanis nemrég tesztelésre nyertem egy Troiareuke ACSEN A+ Cushion alapozót a Jolse (jolse.com) koreai webshoptól. Ennek a tesztjét olvashatjátok ebben a posztban. :)

Ez egy "arcápoló cushion alapozó", vagyis a márka mottóját követve 99%-ban arcápoló és csak 1%-ban sminktermék. Így aztán nagyon jó választás érzékeny, vagy problémás bőrre. :) Mindezek mellett nagyszerű összetevőkkel rendelkezik, többek között van benne niacinamid (B3 vitamin), ázsiai gázló (Centella Asiatica) kivonat, körömvirágkivonat, teafalevélvíz és adenozin - ezek mind jó nyugtató és gyulladáscsökkentő összetevők! :)

***

Hi everyone! This post is going to be a little different. I won this Troiareuke ACSEN A+ Cushion from Jolse (jolse.com) to review. You can read my review about in in this post, :)

This is a skincare cushion, meaning that it's 99% skincare + 1% makeup, so it's great for acne-prone and sensitive skin! It also has SPF 50+ / PA+++ U.V. protection (that's always good!) and great ingredients in it, such as Niacinamide (vitamin B3), Centella Asiatica extract, Calendula extract, Tea Tree leaf water and Adenosine. So it has good calming and inflammatory properties! :)


♥ Mit ígér a termék:
tökéletes fedés
hosszantartó hatás
könnyű textúra
SPF 50+ / PA+++ U.V. fényvédelem
"friss" hatás
szabályozza a bőr faggyútermelését
hidratálja a bőrt
ragyogóvá teszi a bőrt
mérsékli a ráncokat
simítja a bőrt és a pórusokat
nem komedogén (nem tömíti el a pórusokat, nem okoz pattanásokat)


♥ Az én tapasztalatom vele:
A szín hivatalosan "Natural Beige" (egyébként csak 1 színben kapható), ami körülbelül a No. 23 színnek felel meg a koreai alapozóknál. (A márka H+ cushion alapozója elvileg világosabb.)
Az A+ cushion emiatt az én bőrömre egy kicsit, mert az én színem inkább az eggyel világosabb, No. 21-es árnyalat - de szerencsére nem annyira tér el, hogy az feltűnő lenne, ráadásul bézs/sárgás tónusú, így passzol a bőröm árnyalatához. Nagyon jó a fedése, közepes-erős fedésűnek mondanám, de azért elkél mellette a korrektor is, nekem pl. a pattanásból maradt pigmentációt nem fedte el teljesen.
Mindezek mellett elég tartós is: én 6 órán keresztül viseltem primer és púder nélkül, csak az arcápolóimmal és a fényvédőmmel alatta, és igaz, hogy a végén kissé kifényesedett a T-vonalamon, de nem volt zsírosabb a bőröm, mint általában. Azonban, mivel "friss", fényes finishű az alapozó, nem pedig félmatt vagy matt, a végeredmény egy kicsit ragadós volt, ami a zsíros bőrömmel kombinálva nem a legjobb eredmény - legközelebb biztos púderrel használom majd. Ettől eltekintve nagyon könnyed volt a bőrömön, egyáltalán nem volt nehéz, maszkos érzete.
Vannak alapozóim, amelyek beleülnek a pórusokba és az apróbb ráncokba - de szerencsére ez nem tartozik közéjük. Az ígéretekhez híven "sima" textúrát adott, és mg púder nélkül sem ült bele a nevetőráncaimba vagy állt össze az államon - ez aztán már valami! :)
A csomagolása egyszerű, de csinos, nekem tetszik. A cushion tokja vastagság szempontjából közepes, vékonyabb, mint a Missha Magic M cushion alapozómé, de vastagabb, mint az Etude House AC Clean Up cushioné és a TonyMoly BCDation Moisture Cover cushioné. A tükör épp jó méretű, az air puff szivacsok (mert 1+1 jár hozzá) pedig fantasztikusak! Nagyon puhák és rugalmasak, tökéletesek a krém állagú termékek eldolgozására. Még a kedvenc Missha air puff-omnál is puhábbak és vastagabbak - lehet, hogy ezek lesznek az új kedvenceim. :)
Az alapozó összetevői között van egy pici parfüm, amitől enyhe "gyógyszertári" illata van, de abszolút nem zavaró. A cushion tok jól záródik, így aztán nem kerül levegő a "mochi" cushionba, amit speciális SMC (Smart Moisture Capsule) véd a kiszáradástól, és biztosítja, hogy a bőrt is hidratálja. Ez így most nagyon bonyolultan hangzik, de lényegében azt jelenti, hogy az alapozó a szivacs belsejében van, és nyomás hatására jelenik meg.

Összetevőlista // List of ingredients



♥ Összefoglalva:
Mindezek alapján elmondhatom, hogy ez egy igen jó alapozó, és szívesen ajánlom bárkinek. :) A márka (Troiareuke) egyébként egy koreai professzionális kozmetikai márka, és épp ezért ők ezt a cushion-t (illetve a többi terméküket is) úgy fejlesztették ki, hogy azok segítsék a bőr regenerálódási folyamatát.

♥ Ahol megvehetitek: https://jolse.com
Ár: 38 dollár, a cushion 13 grammos.
A doboz tartalma: 1 darab cushion alapozó és 2 darab air puff szivacs.

Az MK Universal logójával ellátott matrica védi a csomagolást // The MK Universal logo sticker protects the packaging



***


♥ Claims:
perfect coverage
longlasting
light texture
SPF 50+ / PA+++ U.V. protection
refreshed look
sebum control
moisturizing
brightening effect
wrinkle care
pore smoothing effect
non comedogenic


♥ My experience:
The color is "Natural Beige" (it only comes in 1 shade), which is about No. 23 shade in Korean cushions/foundations. (The Troiareuke H+ cushion is said to be lighter.)
It's a little bit dark for me, as I'm more of a No. 21 shade, but it's not that visible, plus, it's beige/yellow toned, so it matches the undertone of my skin. And the coverage is really good, it covered most of my imperfections! I'd say it's is medium to full coverage, but you'll need concealer if you have hyperpigmentation or anything that's hard to cover up.
As for the other claims, I can say they're valid! I wore this cushion for 6 hours with just my skincare & sunscreen under it, no primer, no powder, and it lasted pretty good! However, the finish was a bit too tacky for my liking (it has a dewy finish, but as it says, it's a refreshed look), as I have oily skin, next time I'll definitely wear it with powder. But it was really light on my skin! I have large pores, but let me tell you, this did not settle in my pores, nor my fine lines (without powder)! Now, THIS is impressive! Moreover, it really smoothed out my skin and didn't cake up anywhere on my face. And after 6 hours of wearing it, my skin was a bit oily, of course, but it was as oily as it usually gets, and it mainly occured in my T-zone. So it was the "good kind" of shiny skin.
The pacaking is simple, yet elegant, I like it. The cushion case's thickness is kind of in the middle - it's thicker than my Etude House AC Clean Up cushion & TonyMoly BCDation Moisture Cover cushion case, but thinner than my Missha Magic M cushion case. The mirror is nicely sized, and the air puffs are FANTASTIC! They are super soft and kind of squishy... in a good way. Perfect for blending in cream products! They are even softer (and thicker) than my favorite Missha Air Puff... The foundation itself has a little parfum in the ingredients, but it's nothing strong, just a hint of scent - it's kind of a medical-y/herbal scent. The cushion closes neatly, so no air gets in the SMC (Smart Moisture Capsule) for moisturizing effect and prevention from dehydration. This means that the foundation is in the middle of the sponge, and it only appears when pressed down.


♥ Summary:
Because of these, I'd really recommend this cushion for you to try out, if you're curious. :) Troiareuke is a Korean professional skincare brand, and they designed this cushion (and their other products) to help the skin's healing process.

♥ Where to buy: https://jolse.com
Price: $38, volume: 13g
The box contains one (1) cushion + two (2) air puffs.



Védőfólia is van rajta // It has a protective film



Nyomás hatására jön elő az alapozó // The foundation comes out when pressed


Így néz ki a bőrön // How it looks on the skin:



Összehasonlító színminta // Comparison swatch:



Mit gondoltok? // What do you think? :)

 
📧 Business inquiries 📧

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...