2017. október 29., vasárnap

Manikűrvadász 36. forduló | FELHÍVÁS


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

Sziasztok! Az a szerencse ért, hogy Bella, a Vaníliamámor blog írója s egyben a Manikűrvadász kitalálója megkért, hogy rendezzem én a következő, 36. Manikűrvadász fordulót. :) Én a 18. fordulóban csatlakoztam a csapathoz, és azóta - kisebb kihagyásokkal - összesen 7 fordulóban vettem részt - ez lesz a nyolcadik. :)

A játékról, ha még nem ismeritek, [ide kattintva] olvashattok. A lényeg, hogy mindenki a listában utána következőtől vadászik egy vagy több manikűrt (a lista sorrendjét majd én állítom össze), és azt a megadott, egységes időpontban közzéteszi a blogján. Ha nincs blogod, az se tántorítson el, nevezz nyugodtan! :) A bloggal nem rendelkező versenyzők manikűrjeit majd én teszem közzé.

FONTOS!
Nemrégiben Bella szabálymódosításokat hozott a Manikűrvadásszal kapcsolatban, ez elérhető [erre a linkre] kattintva. Mindenképpen olvassátok el jelentkezés előtt!
A feketelista [ide kattintva] elérhető. Az ezen szereplők addig nem jelentkezhetnek a következő fordulóba, míg az elmaradásaikat be nem pótolják.

Időpontok
Jelentkezési határidő: 2017. november 12., vasárnap 23:59 (magyar idő szerint)
Sorsolás: 2017. november 13., hétfő
A posztolás időpontja: 2017. december 4., hétfő 18:00 (magyar idő szerint)

A jelentkezés folyamata
A nevezők két csoportra lesznek felosztva, melyek:
1.) A bloggal nem rendelkezők, és akiknek van blogja, de kevesebb, mint 30 manikűrrel rendelkeznek
2.) A bloggal, és több, mint 30 manikűrrel rendelkezők

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet:
dorathenailpolishaddict@gmail.com

Kérlek titeket, hogy az e-mail tárgya "Manikűrvadász 36. forduló" legyen, az üzenetben pedig mindenképpen írd meg nekem:
- a neved
- a blogod linkjét (ha van, ha nincs akkor pedig azt írd meg)
- és hogy több, vagy kevesebb, mint 30 manikűrrel rendelkezel a blogodon

(Illetve ha van Instagram-fiókod, ahonnan a tőled vadászó szemezgethet, nyugodtan írd meg annak az elérhetőségét is pluszban, ha szeretnéd! Sokan - többek között én is - szeretnek onnan is vadászni. :))

Igyekszem minden e-mailre gyorsan válaszolni, legkésőbb 24 órán belül! :)

Kérlek titeket, hogy osszátok meg a felhívást, a rá mutató linkkel és kezdőképpel együtt a blogotokon, annak oldalsávjában, és/vagy Instagram/Facebook oldalatokon. vagy más platformon. Jelentkezzetek, legyünk minél többen ebben a fordulóban!

Várom a nevezéseket! :)


 
📧 Business inquiries 📧

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...