2017. január 24., kedd

CHROME NAILS | Born Pretty Store Chameleon Mirror Powder (RGB20)


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Mostanában beleszerettem a króm pigmentekbe, így az újak közül kértem egyet tesztelésre a Born Pretty Store-tól. Az új Chameleon Chrome Mirror Pigment porokban (link) az a különleges, hogy nagyon apró szeműek, és tényleg tükrös hatást lehet velük elérni, SIMA körömlakkon is. ;) És gyönyörű szépek!! Én az RGB20 színről írok ma, ez egy lila-zöld-sárga-bordó-pink színváltó szépség.

***

To be honest, I fell in love with chrome mirror pigments. So in my review package I asked for one from Born Pretty Store: this one is from the newer releases. The Chameleon Chrome Mirror Pigment powder (link) is special because it's really finely milled and you can get a beautiful mirror finish with regular polish. It's gorgeous! I got it in the shade RGB20, which shifts colors from purple, to green, to yellow, to red,  and to pink.


A doboz 1 gramm pigmentet tartalmaz. Egy kis applikátorral jön, de nekem egyszerűbb volt úgy használni, hogy az ujjammal tettem a körmömre.

The box contains 1g of pigment. It also comes with a sponge applicator but I use my fingertip to apply the powder onto my nail, I find it easier.Fekete alapra (essence the gel nail polish 46 black is back) tettem a pigmentet. Látható, hogy a mutató-, gyűrűs és kisujjam körmén egy kicsit homályosabb, mint a középsőn - ez azért van, mert egy kicsit tapadósabb felületű fedőlakk-alapra tettem a port. Szóval ezt ne tegyétek! :D (A Moyra lila UV fedőlakk a ludas.) A középsőn, ezzel ellentétben csak a sima fekete körömlakkra tettem, persze száradás után (de sokáig nem kell várni). Az ujjammal "simítottam rá" a felületre a pigmentet. Nekem így sokkal egyszerűbben és gyorsabban lesz tükrös a végeredmény.

Fontos, hogy először vízbázisú lakk kell rá, mert csak azzal marad meg ilyen szép a felülete (én a Rival de Loop Young lehúzható alapot használom, ez nem ragasztóból készült de vízbázisú, jó még a BPS Temix peel off alapja is). Ezután mehet rá a rendes fedőlakk - én 2 réteget ajánlok, hogy tartósabb legyen. (Ez a sima körömlakkos módszer, géllakk esetén fixálásmentes gél fedőre kell tenni.)
Ha barázdált, egyenetlen a körömfelület, javaslom, hogy a fekete alap előtt kerüljön rá egy réteg alaplakk is - ez a pigment hajlamos arra, hogy kiemelje a barázdákat.

I applied a black nail polish for my base (essence the gel nail polish 46 black is back), and I applied the pigment over this. I think it's showing that on my pointer, ring and pinky fingers' nails the finish is a bit blurrier than the middle nail. It's because on those nails I applied a top coat over the black (Moyra purple UV top coat which is kind of like Yellow Stopper, it dries tacky), and it made the pigment a bit pixelated... so don't do this! Instead, apply the pigment on the black nail polish base. I let it dry for a couple of minutes and then added the powder. I used my finger to apply it, I find that it gives the smoothest, easierst application and the most reflective mirror-like finish.

It is really important to use a water based nail polish topcoat on top of the powder, because regular top coat ruins it. I used Rival de Loop Young's peel off base, but any other water based top coat or peel off base could work (e.g. ÜNT, Bow Polish, BPS Temix, etc.). After this, you can apply your regular top coat - I recomment using 2 coats of it, just to make sure the pigment is really sealed in. ;) (Of course this method is for using it with regular nail polish, if you use it with gel, it is best when applied over a no-wipe gel top coat.)

If the surface of your nails is not even, I suggest using a good base coat because this powder emphasizes every little imperfection on the nail.
A króm pigmentet a Born Pretty Store webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

You can buy this chrome pigment at Born Pretty Store and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. én sima körömlakkba sehogy sem tudok semmilyen port felvinni :D se sellőport se krómport... ha keveset várok, elkenem a lakkot, ha sokat, meg nem marad rajta :S nem olyan egyszerű :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sellőpor tényleg nem működik sima lakkal sajnos (bár azt hiszem, Mannánál - Mannakörmök - van egy poszt arról, hogy sellőport hogyan lehet sima lakkra tenni), de az összes többi ilyen finom őrlésű króm por igen. :) Próbáld meg gél hatású körömlakkal, nekem az essence the gel lakkokkal működnek nagyon szépen ezek a porok. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...