2016. május 3., kedd

Lady Queen Shop Double-Sided Gray Stamper


Tesztelésre érkezett // Sent for review

15% kedvezmény // 15% off code: AXXS15

A Lady Queen tesztcsomagom második darabja egy nyomdázó, a dupla végű, szürke nyomdázó. Jött vele egy lehúzó is, de valamiért azt elfelejtettem lefotózni... Na, mindegy.

The second item to review from my Lady Queen package is a double-sided gray stamper. It came with a scraper too, but for some reason I forgot to take a picture of it, I don't know why.


A fehér oldala a nagyobb, ez nagyon puha, szilikon/gumi anyagból van, és ami fontos, hogy muszáj bufferezni és acetonmentes lemosóval áttörölni, hogy már ne legyen fényes, különben semmit sem vesz fel. De utána szerencsére elég jól működik. :)

A másik, pink/piros feléről ezt nem mondhatom el sajnos... kemény állagú, műanyag, vagy gumi, fényes felületű. Nem hat rá sem a lemosós áttörlés, sem a bufferezés, ugyanolyan marad. Ami a legfurább, hogy miután felvettem vele a mintát, nem hogy a körmömre nem ragadt rá, de a szöszleszedő henger vagy a cellux sem szedte le róla... így aztán le kellett mosnom, lemosóval meg vattakoronggal. Ezért ez az oldal nekem használhatatlan... de a fehér tényleg jó, és puha. Persze nem olyan puha, mint a MoYou marshmallow, de puhább, mint a kétvégű, fekete tartós. Szerintem.

The white side is larger, it is from a really-really soft, silicone/rubber material, but it NEEDS to be primed before the first use (buffed and cleaned with acetone free remover), because when the surface is shiny, it does not pick up any image. But when it mattified, it works well.

Unfortunately I can't say the same thing about the pink/red side. It is really firm, a rubber or plastic material, and the surface stays shiny even after priming. Strange thing is, it picks up the image but it kind of sticks to it... because it did not transfer onto my nails, and I was unable to get it off the stamper with a lint roller or sticky tape, which was really unusual... so I had to clean it with remover and a cotton pad. This means, that this side of the stamper is unusable for me, sadly. But fortunately the white side is great, and soft. I really like it.Készítettem néhány swatchot is vele. A felső képen a szintén tesztelésre kapott JQL-18 lemezt használtam (erről majd később olvashattok), és a Mundo de Unas fekete nyomdalakkomat. Az alsó képen a 3 pink nyomdaminta három különböző márkájú lemezről van (Moyra, MoYou és Pet'la), egy Moyra Gel Look pink lakkal nyomdázva.

I also made some swatches. On the upper pictures all the patterns are from JQL-18 plate (also from LadyQueen for review, it will be up in a couple of days), stamping polish was Mundo de Unas Black. On the bottom picture, the 3 pink patterns are from different brands of stamping plates (Moyra, MoYou and Pet'la), stamped with a pink Moyra Gel Look nail polish.


A nyomdázót a Lady Queen webshopban megvehetitek $4.18-ért, és felhasználhatjátok a 15% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (AXXS15)

You can buy this stamper at Lady Queen for $4.18 and you can also use my 15% off coupon code. (AXXS15)


A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Lady Queen Shop Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other Lady Queen nail art related items here: Lady Queen Shop - Nail Art

Lady Queen 10% kedvezménykód // Lady Queen 15% off code
AXXS15
http://ladyqueen.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

1 megjegyzés:

  1. Nem nagyon hoztad meg hozzá a kedvemet, szóval ez felejtős. Pláne, hogy a fele használhatatlan.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...