2016. április 25., hétfő

Born Pretty Store Clear Jelly Stamper + Stamping Polish 9# Light Blue


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Ma úgy döntöttem, hogy egy kombinált tesztbejegyzést hozok nektek, mivel olyan Born Pretty Store tesztelnivalóim jöttek, amivel ez megtehető. A mai tesztalanyok az új, védőkupakkal rendelkező átlátszó nyomda (Clear Jelly Stamper with cap) és egy világoskék nyomdalakk, a 9# Light Blue.

Today's review post is a combined one, because of the products I got from Born Pretty Store. Today I'm going to write about 2 products: first is the new see-through Clear Jelly Stamper with cap, which has a protective cap, so the stamper head does not get any damage. The second item is a stamping polish, 9# Light Blue.


Így néz ki a nyomda. Semmi különös, de én örülök ennek az újításnak. :) A tartója is átlátszó, így még könnyebben használható. A nyomdapárnája egy kicsit keményebb, mint pl. a Crystal Clear Jelly nyomdáé (teszt itt) de nem vészes. Ezt a fajta nyomdát nem szabad acetonnal áttörölni vagy bufferozni, mert akkor már nem lesz átlátszó! Maximum acetonmentessel törölhető át ha nem akar működni, a felesleges lakk leszedésére pedig szöszleszedő henger vagy cellux használata javasolt. A tartót sem érheti aceton, mert az is opálossá válik! Videót is készítettem a nyomdapárnáról. Jár hozzá egy BPS lehúzó is, ami szerintem nagyon jó: egy flexibilis plasztikkártya, könnyen lehet vele dolgozni. Én nagyon szeretem. :)

Here's the stamper: I really like this new feature. :) The holder is also clear. The stamper head is a bit harder than the BPS Crystal Clear Jelly Stamper (review here), but not bad. You don't want to use acetone to clean this, and it does not need any priming (e.g. buffing) because it will make it not see-through anymore! If it does not pick up an image, you can use acetone free nail polish remover but for removing excess polish and patterns it is best to use a lint roller or tape. Acetone can't touch the holder either, because as far as I know, it goes dull just like the stamper head. I also made a video to show how squishy (or rather firm) the stamper head is. It also comes with a BPS scraper, which is a flexible plastic card, perfect for scraping polish off the plates. I really like it. :)Íme, így veszi fel a nyomdát. A felső 3 mintához a BP-L026 lemezt és a világoskék BPS nyomdalakkot (9# Light Blue) használtam. Az alsók közül az első kettőhöz a 11-es BPS nyomdalakkot (11# Peachblow) használtam, az első minta a BP-L028 lemezről, a második és a harmadik pedig a BP-L003 lemezről, a fehér nyomdalakk Moyra.

Here's how it picks up images. The upper row is made with 9# Light Blue stamping polish and BP-L026 plate. In the bottom row the first two is made with BPS 11# Peachblow stamping polish - the first image is from BP-L28 plate, the 2nd and 3rd images are from BP-L003 plate, the white stamping polish is from Moyra.
Egy pár szót a nyomdalakkról. 15 ml, sűrű, tipikus nyomdalakk állagú, az illata nem kellemetlen. Nagyon jól pigmentált, fekete felett is remekül mutat, bár én véletlenül pont nem nyomdáztam fekete fölé. Gyakran van akcióban a BPS webshopban 7 dollár körül, na, most viszont pont nem, sajnos. De azért elég jó nyomdalakk szerintem, nekem nagyon tetszik. :)

About the stamping polish. It contains 15 ml, the formula is thick, typical stamping polish formula. The scent is not bad. It is really pigmented, looks good over black, but sadly I did not make a stamping manicure over a black base. I really like it, despite the fact that it is $11 - but it is often on sale for around $7.Az első manikűr. Az alap 3 réteg Avon Aurora a Cosmic kollekcióból, ezek hologragikus lakkok. Erre nyomdáztam a világoskék nyomdalakkal (9# Light Blue) és a Pet'la Plate Microspoke lemez 3 mintájával.

Here's the first manicure. The base is 3 coats of Avon Aurora, a pink holographic polish from their Cosmic collection. I stamped over it with the light blue stamping polish (9# Light Blue), the plate was Pet'la Plate Microspoke.
A második manikűr egy dupla nyomdázás volt. Az alap 3 réteg Avon Moonbeam ezüst holo volt, erre nyomdáztam a BP-L026 lemez két mintájával, valamint a világoskék (9# Light Blue) nyomdalakkal és a sötétebb nyomdalakk pedig a Colour Alike B. a Raindrop.

In the second manicure I did some double stamping. The base was 3 coats of Avon Moonbeam (silver holo), then I stamped over it with 2 patterns from BP-L026 stamping plate: with 9# Light Blue stamping polish and Colour Alike B. a Raindrop stamping polish.Ha tetszik a nyomda, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, most épp akciós $2.99-ért (de teljes áron is csak $4.99), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.) A nyomdalakk most épp nem akciós sajnos, az ára $10.99, de erre beválthatjátok a kódot.

If you like this stamper, you can buy it at Born Pretty Store, it is now on sale for $2.99 (regular price is $4.99) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10) The stamping polish is not on sale right now, unfortunately, it retails for $10.99, but you can use my coupon code for this item.

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

6 megjegyzés:

 1. Szia. Használod még ezt a stamperr? Nekem is ilyen van és nem akar működni. Az elsőt jól felveszi aztán a többit meg nagyon foltosan. Mostam vizzel és acetonmentes lemosóval. A lemezekkel nincs baj mert másik nyomdázóval működnek. Nincs esetleg valami tipped mi a baj? Előre is köszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Nem használom, mert sajnos véletlenül leöntöttem acetonos lemosóval és már nem látszik át. :( Hm, valakinél láttam, hogy ilyen babáknak való nedves törlőkendővel törli át, az is segíthet rajta. De én már egy ideje a puhább átlátszó nyomdákat használom csak, azokkal nekem könnyebben megy. De ha a lemez és a nyomdalakk/lakk is jó, akkor tényleg nem tudom mi lehet a probléma. :(

   Törlés
  2. Tudsz ajanlani valamit ami jó?

   Törlés
  3. Born Pretty Store kék metál átlátszó, írtam is róla :) http://dorathenailpolishaddict.blogspot.hu/2016/08/born-pretty-store-blue-metal-clear.html

   Törlés
  4. Tudsz ajanlani valamit ami jó?

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...