2015. június 9., kedd

Moyra Gel Look – No. 957 Rosette


Amikor megjelent a hír, hogy a Moyra a Gel Look kollekciót 8 rózsaszín lakkal bővíti, azt mondtam, hogy nem fogok venni, mert nem szeretem a rózsaszínt. Aztán jöttek a swatchok. Aztán én elmentem a Kincsesbe. És megvettem a 8 lakk közül négyet, arra hivatkozva, hogy 4 vizsgám már lement, megérdemlem... majd kitaláltam, hogy a maradék 4 után hazajöhet a többi is, de az még messze van, majd a jövő hét végén, ha minden igaz. :)

Szóval a 4 lakk, amit megvettem eddig az új Gel Look-ok közül: No. 952 Solange, No. 954 Tatienne, No. 955 Fabienne, No. 957 Rosette, közülük pedig az utolsót fogom ma bemutatni nektek. De a Solange is be van már fotózva, szóval hamarosan ő is sorra kerül. :)


A színe... hát, nem vagyok jó a meghatározásában, amolyan babarózsaszín/barbirózsaszín (ez ugrott be róla nekem először), de a jó értelemben persze, vagy hívhatjuk akár cukirózsaszínnek is, ahogy Julcsi is nevezte, mert illik rá szerintem is... :D Nem tudom, miért de egyszerűen csodásan illik mind a bőrszínemhez, mind... igazából mindenhez ez a szín. Ami engem lep meg a leginkább, hiszen (mint ahogy már százszor leírtam), én nem vagyok oda a rózsaszínért... legalábbis eddig nem voltam, úgy hittem, stb... na, most fordult a kocka.


A fenti képek természetes fényben, ablaknál készültek, mert ilyenkor jön ki szerintem legjobban a színe, de lentebb találtok egy vakus képet is. A felvitel egész könnyű volt, 2 rétegben fedett és nem kellett utójavítanom a széleket lakklemosóval, szóval nagyon könnyű kezelni az ecsetet. :) Fényesre szárad, de a képeken van rajta fedőlakk, mert... csak. Megszokás. :D


A lakkot beszerezhetitek a Moyra webshopjában vagy az üzleteikben, illetve a fodrászkellékes, és hasonló üzletekben, és Szegeden a Kincses Szigetben is, 400-500 Ft körüli áron (ez változó).

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

4 megjegyzés:

  1. Ez nekem is megvan, nem mintha nem lenne elég rózsaszín lakkom :) Amikor már tényleg minden nekem tetsző lakkot megvettem, erre kijön a Moyra a rózsaszínekkel és megint vennem kellett pár lakkot tőlük.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...