2015. február 20., péntek

Újdonság! | Moyra Peach Effect Collection


Igen, megint Moyra újdonságok... :D Nagyon friss az infó, hiszen ma írták ki a Facebook oldalukra az új kollekciót. A mostani Peach Collection alapgondolata a következő:

"Új, tavaszi kollekció a Moyrától! Finom, üde, barackos árnyalatok a tökéletes megjelenésért!"

Viszont ahogy elnézem, lesz egy duokróm lakk is a kollekcióban (Fortyniner), legalábbis nekem annak tűnik a kép alapján... :) A nevek szerintem egy picit furcsák, nem igazán értem a koncepciót... És ti? :D A nevek barackfajtákra utalnak, de én erre az életemben nem jöttem volna rá... Köszönöm az információt katacita! :)


Ráadásul, van egy jó hírem: a webshopban már megtalálhatóak és rendelhetőek is! ;) Azt sajnos nem tudom, hogy a boltokba mikor kerülnek ki, de valószínűleg az elkövetkező hét folyamán, legalábbis szerintem. :) Plusz ugye szokás szerint a Naillandben is megvehetitek őket, ők is forgalmazzák már az új kollekciót. ;)

10 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nekem ő lett a kedvencem a kollekcióból, nagyon szép! :)

      Törlés
  2. Ezek mind barackfajták :) Nekem a Halehaven vagy a Belle of Georgia tetszik, de majd azért megnézem élőben is a mintákat a Moyra standnál, mert így annyira nem egyértelműek nekem.

    VálaszTörlés
  3. Az első 3 nem tetszik, de a többi igen! Élőben kellene látni. Hajjaj, megint meg kell rendeltetnem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindegyik különleges a maga módján, nekem az utolsó a kedvencem, eszméletlenül szép korallos pink arany csillámokkal... ha még nem sikerült döntened, holnap jövök a "nagy összefoglaló" képes poszttal a kollekcióról. :)

      Törlés
  4. Hű micsoda szépségek!
    Még jó, hogy eddig halogattam a Moyra rendelést, most biztosan bekerül ezekből is 1-2 a kosaramba :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok, ez biztos. :) Végül mit vettél meg közülük? :)

      Törlés
  5. Gyönyörűek! A Belle of Georgia és a Fortyniner csigáztak fel a legjobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Fortyniner tényleg nagyon különleges, nekem a Belle of Georgia kevésbé nyerte el a tetszésemet, de ez lehet azért is, mert "túl egyszerű"... :D :) Szép, csak nem az én ízlésvilágom. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...