2015. február 3., kedd

Rival de Loop Young – 03 Cute Candy


Pár nappal ezelőtt, a Color Club – Eternal Beauty bejegyzésnél említettem, hogy viszonylag hasonlít a kettő, mégsem dupe a Rival de Loop-féle lila holo és a CC-s. Összehasonlító poszt még nem készült, de tervben van, viszont a képeket egymás mellé téve is látható szerintem a különbség... Ti mit gondoltok?

Az RdL lakkok igen jónak bizonyultak eddig, ez sem képez kivételt. 2 rétegben szépen fed, átlagos gyorsasággal szárad. A holo-effekt nem annyira erőteljes, mint az Eternal Beauty esetén, de azért látható – erősebb, mint a képeken, mert kicsit nehéz volt teljes valójában megörökíteni. A lakk ecsete igen egyszerű kezelést eredményez, az ára pedig rendkívül baráti – 399 Ft-ért lehet kapni bizonyos Rossmannokban (nem mindenhova került ugyanis RdL polc), én Szegeden az Árkádban található Rossmannban szoktam venni a márka termékeit, itt biztosan megtalálható. De ha szerencsések vagytok, még akcióban is kifoghatjátok a lakkokat, nemrégiben például 299 Ft-ra leakciózva is láttam őket. :)




5 megjegyzés:

  1. Annyira jól tudnak kinézni ezek a holo lakkok!:)

    VálaszTörlés
  2. Szép ez a lila. Nálunk sincs a Rossmannban Rdl állvány, úgyhogy neten rendeltem egy rózsaszínt, már fel is kentem. Eszméletlen jó az állaga és az ecset is.

    VálaszTörlés
  3. Csodás! Pénteken megyek Debrecenbe, ott talán van valamelyik Rossmannban. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...