2015. január 1., csütörtök

essence colour & go – 163 hey, nude!


Nagyon boldog új évek kívánok mindenkinek! :) Remélem, hogy jól zárult 2014, és hogy hasonló jókat hoz Nektek az elkövetkező 2015-ös év. :) Tettetek fogadalmakat? Én bevallom nem, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy soha, semmit sem tudok betartani... :/ :D Remélem, ti ennél kitartóbbak vagytok! :*

Így az új év alkalmából egy mondhatni tabula rasa (tiszta lap) körömlakkal jöttem (hahaha, persze) ami igazából csak a színe miatt jutott eszembe... mert ilyen kis egyszerű, visszafogott lakk ez az essence sparkle sand effect darab. :) A fagy és a hó jut róla eszembe, az is van most, szóval aktuális a lakk, meg azért is, mert ha jól emlékszem, a kifutó darabok között fog szerepelni a nemsokára kezdődő szortimentfrissítésben (ja hát igen, mert az összes essence c&g-t kivonják... majd visszahozzák más formában), szóval ha kiszemeltétek, akkor ne habozzatok beszerezni. ;)


Előre leszögezem a minimális negatívumát: 3 réteget láthattok a képen, pedig nem vékony rétegekkel dolgozik, így azt tanácsolom, hogy egy hasonló színt alákenve akár 1 réteg hey, nude! is elég lehet fedés szempontjából. Sajnos homokhatású fedőlakknak nem jó, mert ahhoz túl erős a fedése és elnyomja az alatta lévő sötét lakkot, de a rétegzős módszerrel működhet kevesebbel is, ahogy mondtam. Lemosni nem annyira nehéz, lévén hogy essence, én a Moyra Sugar Sand-ekhez hasonlítanám, illetve a sima és a sand lakkok közé lőném be.


Ja igen, a színe! Egy igen világos nude alapban van sok-sok apróbb és nagyobb ezüst és nude csillám/glitter összemixelve. Figyelem, 3 rétegben felkenve az én körmeimen feltűnően fehéres hatást keltett már, szóval ha valaki (mint én...) nem annyira rajong a nagyon-nagyon világos lakkokért, az lehet, hogy gondolja meg még egyszer – persze ne én mondom meg, hogy ha valami tetszik, azt ne vedd meg. :)


A lakkot beszerezhetitek a Rossmann, DM és Müller üzletekben 549 forintos áron (Mikor emelték meg? Lemaradtam róla...), illetve hamarosan a kiárusítás miatt 349 Ft-ért. :)

6 megjegyzés:

  1. Búék! :)) De érdekes lakk, bár nem biztos, hogy nekem a musthave kategóriában van. A cukros homoklakkokat még nem próbáltam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, neked is! :) A Sugar Sand-ek nagyon jók, majd ha teheted vess rájuk egy pillantást, szerintem megéri. :)

      Törlés
  2. Nem tudod véletlenül, hogy körülbelül hányadikán szokott kezdődni az Essence akció? Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontos választ nem tudok, ráadásul általában minden város drogériájában máshogy kezdik el sajnos, legalábbis ez az én tapasztalatom. :/ De olyan január közepe-vége felé fogják kezdeni, ha minden igaz, de kérdezz rá az üzletben, hátha ők pontosabb választ tudnak adni. :) (Bár én már jártam úgy, hogy elkezdődött máshol de ők azt sem tudták, miről beszélek... :/ De remélem, hogy te szerencsésebben jársz. ;))

      Törlés
  3. Nem rossz, szép visszafogott lakk, de nekem a rózsaszín párja eléggé hamar kopik, úgyhogy maradok a Moyránál, mint homoklakkmárka, meg a Lovelynál.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...