2014. december 18., csütörtök

A nagy rózsaszín holografikus lakkpárbaj


Mikor megvettem a Rival de Loop Young rózsaszín holo lakkját, a 01 Dreamland nevűt, azonnal tudtam, hogy mivel nekem otthon még van egy pár pink holografikus darabom, így kellene egy lakkpárbajt készíteni velük. Így sikerült mellé két Moyra és egy S-he Stylezone lakkot tennem, és hadd mondjam el: nem ugyanolyanok! ;) Itt tényleg a "hasonlóak, de nem ugyanolyanok" esete áll fenn, és bár a képeim nem lettek a legjobbak, mégis szeretném ezt a tesztet veletek megosztani, mert szerintem nagyon hasznos ha nem tudtok dönteni közülük. :)


A lakkok a körmeimen a fenti sorrendnek megegyezően láthatóak, tehát balról jobbra:
Moyra – 43, Moyra Holographic Effect – 256 Orion, Rival de Loop Young – 01 Dreamland, S-he Stylezone – 155.

Mindegyik 2 rétegben és fedőlakk nélkül látható, bár a RdL már egy rétegben is elég jó fedéssel rendelkezik és nagyon jó az ecsete. A leggyengébb fedése a S-he Stylezone lakknak van, hosszabb körmön lehet, egy harmadik réteg is kellett volna, a legmacerásabb közülük pedig a leginkább holo, a Moyra – 256 Orion, mivel ugye az állaga-finise miatt hajlamos csíkozni és felszedni az első réteget, így nagyon óvatosan kell vele dolgozni. Viszont megéri aprólékosan festeni, mert ő a legholóbb, és szerintem nagyon szép. :)


Ilyen a két Moyra egymás mellett:
Készítettem pár vakus képet is, bár mióta rájöttem az aktuális kedvenc fotózási módomra, csak fogom a fejem, hogy képes vagyok ilyen rossz képeket kirakni?!, de sajnos nincs időm újra elkészíteni és fotózni az összehasonlítást, szóval... :/Ti mit gondoltok? :)

15 megjegyzés:

 1. A két Moyra nekem is megvan, az első könnyebben kezelhető és talán egy vastag réteg is elég belőle, de abban inkább pelyhek vagy mik vannak, a halványabb az igazi holos, de az elég macerás. A másik kettő nincs meg. Nem is tudtam, hogy a S-henek van holos lakkja!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, pont, ahogy mondod! :) Inkább holo csillámok, pelyheknek túl aprók szerintem... Én az eredeti Moyrák ecsetét annyira nem szeretem abban nálam nyerőbb a 256, de a kezelhetőség szempontjából tényleg a régibb nyer. :D Igen, van, csak valamiért körülötte nem volt nagy felhajtás amikor megjelent szerintem, bár azt hiszem, mindig is volt nekik, mert én a régi hengeres üvegben is láttam ezt a színt, pedig már jó pár éve ez a kockadizájn van náluk.. :D :D

   Törlés
 2. nagyon szépek, és elmondhatom, hogy mind a négy meg is van :D bár a régi Moyrát (43) és a S-he holos lakkjait azóta nem kentem fel mióta bejöttek a Moyra igazi holo lakkjai :) lehet újra elő kéne venni, néha szokott sütni reggelente a nap is :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ismerős a helyzet, én is csak a poszt miatt vettem őket elő... :D :D

   Törlés
 3. Gyönyörűek!
  A S-he kivételével mindegyik megvan, nem akarnék egyikről sem lemondani :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, szerintem is! :) Ugyanígy érzek. :D

   Törlés
 4. A Moyra holo a legszebb :) De nagyon jó az összehasonlítás, köszi :) A RDL lakkhoz még nem jött meg a kedvem eddig, de ami késik nem múlik ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen, én köszönöm! ^_^ :) Egyébként nekem is az a kedvencem :) Ó, pedig nagyon szépek, és a lila (Cute Candy) a Color Club Eternal Beauty kevésbé holo testvére... majdnem dupe. :D

   Törlés
 5. Moyra holo lakkra fedő lakkot teszünk eltűnik a hologrammos hatás sajnos. A másik baja, pedig hogy nagyon kopik. Pedig nagy szerelmem a Moyra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez furcsa, nekem nem tünteti el a fedőlakk, csak egy picit tompít a holóságán, de azt is csak közvetlen felkenés után, ahogy szárad a fedőlakk, úgy nyeri vissza egyre jobban... A kopás viszont nálam is igaz, sajnos. :/ Ezért is viselem mindig őket fedőlakkal. :) Én is nagyon szeretem a márkát, azt hiszem, tőlük van a legtöbb lakkom. :D

   Törlés
 6. Szépek! Nagyon szeretem az ilyen összehasonlító posztokat, köszi! :) Moyra van nekem is, egyelőre a többi beszerzésére nem érzek késztetést.

  VálaszTörlés
 7. Ilyesmi lakkom a Catrice Luxory metal kollekciójából van, nagyon imádom, szerintem nagyon szép ez a szín és a csillogás

  VálaszTörlés
 8. Nálam a RDL lakk nyert, olyan szép, kellemes rózsaszín árnyalata van :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó összehasonlítás:)! Nekem is megvannak, és imádom mind a 4et. A She lakkot még kerek üveges korában vettem, ő volt az első holo lakkom.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...