2014. október 20., hétfő

piCture pOlish – Illusionist


Tudom, hogy már rendesen elkéstem ezzel a lakkal, hiszen már nem kapható, de úgy éreztem, mégis illendő írnom róla... hátha a hamarosan a Naillandbe érkező Dance Legend-ek között (a Galaxy kollekcióban) találtok hasonlót. :)

Egy réteg fekete (GR) fölé került 2 réteg az Illusionist-ból, met így szerintem szebben kiadja a valós kinézetét, plusz kapott fedőlakkot is. Igazi univerzum született így. *_*

Igazán sokoldalú, mivel egyszerre duokróm és holo is, így aztán rendkívül sok színben pompázik. Próbáltam mindet elkapni, így a továbbra kattintva sok-sok képet láthattok róla. ;)






6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű!! Nekem a Gravity tetszett nagyon, de lecsúsztam róla. Tetszik a körömformád, hogy röviden is ilyen formásak, már vettem pár lakkot miattad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nagyon köszönöm! ^_^ :) Nekem ez az "éppen tökéletes" hossza, csak sajnos mindig túlnövi, és én meg lusta vagyok lereszelni... :/ :D

      Törlés
  2. óóóh. nekem mindig is az Illusionist volt a legkedvesebb, de addig halogattam a megvételét, amíg elfogyott.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, sajnálom... :/ De hátha az új Dance Legend-ek között találsz hasonlót! :) (Ahogy nézem, egy Aurora dupe biztosan van - és esetleg egy Solar Flare is a Galaxy kollekcióban... :))

      Törlés
  3. Ej-ej, milyen szépséges, elkel mennem most már tényleg NailLand-ba! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos őt már ne keresd, limitált kiadású volt, már elfogyott :( De elvileg a Dance Legend Galaxy kollekció egyik tagja hasonlít rá, legalábbis nagyjából... :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...