2014. október 16., csütörtök

A-England – Her Rose Adagio


Mostanában egy kissé holo-őrült lettem, de úgy tűnik, ennek most van itt az ideje... ;)

Szerencsétlenségemre pont akkor jártam a Nailland-ben még augusztusban, amikor a 2+1, 30% és 50+ akciójuk volt, és ezért is került hozzám 2 A-England lakk, az egyik 30% kedvezménnyel – a Her Rose Adagio és a Sleeping Palace. Ma előbbiről írok Nektek, de a Sleeping Palace-ről is lesz poszt, már a piszkozatok között van! ;) (Sneak peek: Instagramon már láthattátok, ez volt a nyertes Naillandmanim. :))

Furcsa a kapcsolatom az AE lakkokkal, ugyanis mindenhol az ajnározást hallom, hogy egy réteg, wow de jó, nem csíkoz, stb... nem mondom, hogy abszolút nem igazak az előbb leírtak, csak nálam nem jelenik meg ez az egyszerűség egyik általam birtokolt lakknál se (Dancing With Nureyev, Her Rose Adagio, Sleeping Palace). Határozottan kell a két réteg, nem festek olyan egyszerűen mint pl. egy Golden Rose RC lakkal, és a lakkozás végére mintha kicsit besűrűsödne a lakk... Vagy lehet csak képzelődöm? Fura. Mindenesetre abszolút kezelhető kategória, csak én már találkoztam egyszerűbbekkel is.

A Her Rose Adagio eredetileg nem is tetszett, de aztán persze annyi képet láttam, hogy mégis befészkelte magát az agyamba, és végül "fájdalomdíjként" vettem meg (nem volt, amit kinéztem). Nagy volt a kétség közte és a Fonteyn között, ugyanis utóbbi már régebb óta tetszik, de végül a HRA mellett döntöttem, mert inkább bézs, mint ezüst tónusú holo-t szerettem volna. Nem bántam meg. :)

A képeken 2 réteg plusz fedőlakk látható, a holo hatás pedig tipikus A-England, visszafogott, nem harsány, mégis ott van és észrevehető. Kellemes. :)

Vakuval



Lámpa alatt


4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...