2013. február 16., szombat

H&M & essence haul

Múlt héten Szegeden jártam, és bár mindenféle dolgot venni akartam, végül csak 2 terméket hoztam haza... Sajnos a Catrice akció még nem kezdődött el - vagy legalábbis nem volt semmire sem kiírva, hogy kifutó termék... -, az essence állvány pedig eléggé le volt rabolva, így pl. hello holo lakkot sem találtam... de elhoztam ezt a másik fedőlakkot, a mrs and mr glittert, igaz, nem akciósan, hanem eredeti áron, de megért mert nagyon szép. És itt van még a H&M-es ajakápoló is, imádom! <3

Last week I went to Szeged and I got only 2 products, altought I wanted to get some Catrice or more essence products too, but there wasn't Catrice sale yet and I didn't like the essence products I've found... So I only got these two products: a H&M lip balm and an essence special topper.


essence nail art special effect topper "13 mrs and mr glitter", 8 ml

Ezt már láthattátok a mostani NOTW bejegyzésben (link), szerintem nagyon szép, mások is dicsérték.

You've seen this nail polish on my nails in the latest NOTW blogpost (link), I think it's beautiful. :)





H&M lipbalm "wild vanilla", 17 g

Először fura volt, mert kb. kétszer-háromszor akkora, mint pl. a bebe ajakápolóm, így kicsit trükközni kell a felvitellel, de megoldható. Az illata nagyon finom! Az íze már kevésbé, de nem igazán érezhető, hacsak nem esszük le szándékosan a szánkról. Jól hidratál, és mindezek mellé még olcsó is volt. :)

First it was a little bit strange for me because this is two or three times bigger than e.g. my bebe lipbalm... It's a little tricky to apply, but then you get used to it. :) The smell of it is really good, altought the taste isn't. It hydrates very well and it was cheap. :)


xxx

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...