2012. december 21., péntek

Szépségápolás TAG

A tag forrása Jones, egyébként pedig Lollytól van.
Bőrápolás
Hányszor mosod, tisztítod az arcod naponta? - Kétszer, reggel hideg vízzel, este arcradírral és/vagy -lemosóval.
Milyen a bőrtípusod? - A legutálatosabb: zsíros.
Milyen arctisztítót használsz mostanság? - Az Oriflame teafás és rozmaringos lemosó és tonizáló géljét és a Garnier grapefruitos radírját. Ja és néha a Freeman agyagos-avokádós arcmaszkját. Még ritkábban pedig a Vichy Normaderm radírját.
Használsz arcradírt? - Igen, a grapefruitost szinte minden nap, mert nagyon apró szemcsék vannak benne, de attól függ, milyen kedvem van.
És milyet? - Garnier Pure Fruit grapefruitos arcradír. Néha a Vichy Normaderm radírjára váltok, de nem igazán vagyok vele megelégedve.
Milyen hidratálót használsz? - Estére az Oriflame teafás és rozmaringos arckréme, reggelente a Pure Skin mattító krém.
Vannak szeplőid? - Nincsenek.
A bőröd hajlamos pattanásokra vagy volt valaha? - Sajnos igen, és még mindig az... egyre rosszabb. :(

Smink
Milyen alapozót, korrektort használsz? - Max Factor Facefinity All Day Flawless alapozót és Maybelline Affinitone korrektort.
Tudod milyen árnyalatú a bőröd? - Sápadt. Nagyon sápadt. Alig találok magamnak alapozót, szerintem a tökéletes a csontszínű lenne nekem. :D Egyébként pedig sárgás.
Mit gondolsz a műszempillákról? - Még nem próbáltam, de nem igazán vonz. Van saját. :)
Tudtad, hogy a szempillaspirálodat 3 havonta kell cserélni? - Nem tudtam... de mivel mostanában nincs időm semmilyen sminkre, nem is izgatom magam emiatt. :) Ráadásul ahogyan a biológiai alapismereteimből rémlik, a könny - vagy valami a szemgolyó felületén - antibakteriális hatású... Ezt nem 1000% biztosságra mondom, csak így rémlik, de azért mégis...
Milyen szempillaspirált használsz? - Essence Maximum Definition, NYC Show Time és Maybelline Volum' Express The Falsies.
Müller vagy MAC? - Inkább Müller.
Van MAC Pro kártyád? - Még életemben nem jártam MAC üzletben, nemhogy kártyám legyen tőlük...
Milyen sminkeszközöket használsz sminkeléshez? - Hidratáló krém, alapozó, korrektor, púder, szempillaspirál, bronzosító-pirosító, valamilyen ajakápoló (Bebe vagy Nivea Gloss Wonder Balm) és néha egy kis szemhéjpúder vagy tus.
Használsz szemhéjfesték alapozót? - Nem, már egy ideje akarok venni, de mindig kimegy a fejemből.
És az arcodra? - Lásd 2 kérdéssel feljebb. :D
Melyik a kedvenc szemhéjpúder árnyalatod? - Barnák és a sötétebb árnyalatok, bordók...
Szemceruzát vagy folyékony tust használsz? - Mindkettővel bénázom - kivéve a vízvonalon, de azt utána meg persze lesírom xd - de talán a szivacsos Avon tusommal néha normális eredményt tudok elérni. Az ecsetesektől kiakadok, a Lovely tusommal se tudok rendesen dolgozni. Akarok majd venni egy tégelyes tust és ecsetet hozzá, hátha azzal jobban boldogulok majd.
Milyen gyakran bököd meg a szemed szemceruzával? - Nem emlékszem, hogy előfordult volna, ilyesmi a szempillaspirállal esett meg. :D
Mit gondolsz a pigmentekről? - Vettem egyet, de azóta sem használom őket... jobban szeretem a préselt szemhéjpúdereket.
Használsz ásványi sminkterméket? - Tudtommal nem.
Melyik a kedvenc rúzsod? - Nincs kedvencem... nem is igazán használok rúzst. :D
És szájfényed? - Nivea Gloss Wonder Balm, az összes szín! Egyébként csak a Berry és a Rose árnyalatokkal rendelkezem. :D
Kedvenc pirosító? - Nem használok pirosítót, de egy biztos: NEM a NYC Cheek Glow pirosítója!
Vettél valaha sminkterméket Ebayen/Vaterán/Teszveszen? - Nem.
Szereted a drogériás sminkeket? - IMÁDOM őket. :D
Jársz smink outletekbe vagy olyan helyre, ahol olcsóbban lehet sminket venni? - Smink outlet? oO Na szóval nem hiszem. :D
Tanultál valaha sminkelni? - Nem, legfeljebb a videókból.
Ügyetlenül sminkelsz? - Attól függ, mi számít annak - szerintem nem.
Nevezz meg egy sminkbűnt, amit gyűlölsz! - Rajzolt szemöldök.
Az élénkebb vagy a semlegesebb színeket kedveled inkább? - Inkább a semlegeseket.
Melyik hírességnek van mindig jó sminkje? - Nem figyelem a hírességek sminkjeit...
Ha el kellene menned otthonról úgy, hogy csak egy sminkterméket használsz, mi lenne az? - Szempillaspirál.
El tudnál menni úgy otthonról, hogy semmi smink nincs rajtad? - Persze, az utóbbi 2-3 hónapban smink nélkül megyek suliba - de ennek az oka, hogy mindig elalszok és nincs időm rá, vagy kedvem. :D Egyébként ha normálisabb állapotában van az arcom, akkor szeretek smink nélkül mászkálni, de egyébként meg amikor kipattogok - mint most is - legszívesebben minden órában javítgatnék a sminkemen - ha lenne min...
Szerinted melyik a legjobb sminkmárka? - Mindegyikben más a jó: például imádom a Max Factor és  L'Oréal alapozóimat, de a Catrice is jó, csak nagyon sötét és narancs volt hozzám. :D De az Essence púderem nagyon szeretem, rúzsom pedig nincs sok, az is csak Avon és Alverde. Szempillaspirálból eddig semelyik márkában sem csalódtam, de mondjuk a pilláim is jónak nevezhetőek, nem igazán kell rajtuk alakítani. Pirosítót pedig nem használok, de van egy kis pirosítóm valahol - azt hiszem, Lovie vagy milyen márkájú (?), szépen pigmentált, szeretem, meg az Oriflame-s bronzosító-pirosító gyöngyöket is. Úgyhogy nehéz lenne ezek alapján eldönteni, hogy melyik a tökéletes sminkmárka. :)
Mit gondolsz a sminkről? - Ha nem túl sok, akkor szeretem és élvezem, ha túl sok és mű, akkor ki nem állhatom - se magamon, se máson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...