2012. november 2., péntek

találkozás a macaronnal

a kép csak illusztráció, forrása a weheartit.com
Szerdán alkalmam nyílt megkóstolni életem első macaronját (vagy ahogy a cukrászdában volt kiírva: makaron). Volt már próbálkozásom nekem is arra, hogy elkészítsem, de sajnos csúfos vereséget szenvedtem a sütőpapírral szemben. Úgyhogy nem sikerült az egész, meg nem is ízlett az, amilyen lett. Ez, amit a cukrászdában vettem (a DM-es és Rossmannos bevásárlás után) igazából ugyanúgy járt, mint a saját készítésű: nem nyerte el a tetszésem. Nem értem ezt az egész felhajtást körülötte, szerinte túl száraz és borzasztóan, számomra elviselhetetlenül édes. Én amúgy is a kevésbé édes, könnyű, gyümölcsös süteményeket szeretem, meg persze a csupacsoki tortát, de ez még nekem is sok volt... szóval nem vagyok elragadtatva tőle. Nem tudom, hogy ti kóstoltátok-e már, és hogy ízlett-e, de írjátok meg kommentben, ha van kedvetek. :)

6 megjegyzés:

  1. szerintem is borzasztó, legalábbis amit én ettem. a szamos viszont egész jó, de abból is csak a csokis, de gyümölcsösök túl édesek voltak. :D

    VálaszTörlés
  2. Még nem kóstoltam, de annyira nem is vonz. Ha valami ennyire fel van kapva, az már gyanús.

    VálaszTörlés
  3. Én azért megkóstolnám :D Ha a Szamos-féle ehető,akkor majd kipróbálom :D

    VálaszTörlés
  4. köszi a kommenteket :) Anna, neked jó, mert a közeletekben van Szamos :DD felénk nincs... :/ Shelbe: én a házi macaronkészítés után már nem nagyon hittem ebben az egész macaron-dologban, főleg, hogy az íze és a cukortartalma már akkor is elborzasztott :D de ha azt nézzük, hogy bár állagra nem, de ízre olyanra sikerült az én macaronom is, mint a cukrászdai... nem hiszem, hogy többet enni fogok belőle :DD Xue You You: hát, remélem, hogy neked ízleni fog :))

    VálaszTörlés
  5. a szamos tényleg finom. amúgy borzalom, de jól néz ki. cuki színes. :dd

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...