2015. augusztus 22., szombat

Neon holo gradient + stamping | Pet'la Plate Golden Russian


Ez a manikűr eredetileg "teljesen nyárinak" készült, mégis az összhatásról nekem annyira az ősz jut eszembe... Vagyis az ősz és a nyár is. Hjajj, most nagyon nem megy a bevezető szöveg megírása. :D

A neon színeket én csak gradient (átmenetes) manikűrben tudom elviselni, így ez is az lett. Fehér alapra (2 réteg Golden Rose Rich Color – 76) neon narancs és pink lakkot (Moyra – No. 63 és No. 64) vittem fel szivaccsal, több rétegben, amíg elegendő nem lett a fedése. (Tipp: a felszivacsozás előtt ajánlott fedőlakkot kenni a fehér alapra, így biztosan nem szedi fel a szivacs! ;)) Ezután kentem az egészre 1 réteg Dance Legend – Top Prismatic holografikus fedőlakkot, majd következett a nyomdázás. Itt tanakodtam egy kicsit, ugyanis eredetileg arra gondoltam, hogy fehérrel vagy feketével nyomdázok, de aztán megláttam ezt a bordó lakkot (China Glaze – Conduct Yourself), és úgy gondoltam, illene a manikűrhöz. Jó volt a megérzésem. :) A minta a Pet'la Plate Golden Russian lemezről van (nem mellesleg ez a kedvencem az összes közül – nekem ez "A Golden Russian Minta", így, csupa nagybetűvel :)).

Tipp arra, hogyan ne kenje el a fedőlakk a mintát: mivel volt némi pechszériám, így visszatértem a jól bevált módszerhez, miszerint először mattító fedőlakkot kentem a mintára (Moyra), majd csak ezután a fedőlakkot. Mindig beválik! ;)

Természetes fényben:




Vakuval:



Ti mit gondoltok róla? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett!! *_* *_* Én nem tudom eldönteni, hogy nyári agy őszi, mindenesetre az én körmömre is jöhetne. ;)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű! Nem nagyon szeretem a neon színeket, de ez így egyben nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Tényleg olyan jól eltaláltad a színeket. (-: Hm, kár, hogy nálunk nem lehet Moyra lakkot kapni.. Nekem Loreal mattító van, de,úgy rémlik az elkente, bár rég használtam..

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, imádom az átmenetes manikat! A pirosas lakkoknál tényleg nem árt külön bebiztosítani magunkat fedőlakkal, nekem azok oldódnak, mint a fene, más színnél nincs probléma.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper lett,tényleg olyan ősz és a nyár keveréke. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű lett ez a manikűr! Érzésre egyébként kicsit olyan vénasszonyok nyara hatást kelt, nyárvégi, ősz eleji hangulata van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Tényleg olyan, ez eddig eszembe sem jutott, pedig igaz. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...