2015. szeptember 17., csütörtök

Moyra Africa Collection – No. 354 Masai


Aki követ Instagramon (@doorathea) az láthatta, hogy mi történt a legutóbbi Moyra tesztcsomagom egyik lakkjával... méghozzá az Africa kollekciós Masai-val. Aki még nem látta, annak itt a kép, és röviden a sztori: valamiért összetörve érkezett a Masai, az üveg nyakánál tört bele, és emiatt a lakk kb. 2/3-a teljesen kifolyt, mindenre – vagyis csak majdnem, mert igazság szerint csak az egyik lakkosüveget és a nyomdalemezt kellett takarítanom, de azokat rendesen...

A Masai üvegében viszont maradt némi lakk, 1-2 alkalomra elegendő mennyiségben, ezt megpróbáltam megmenteni, így átöntöttem egy üres üvegbe, és adtam hozzá némi lakkhígítót, mert már kicsit sok levegőt kapott... Ezért van a képeken a kezemben a "nem-Moyra" üveg, de a swatcholást követően vettem is egy üveg Masai-t a Kincsesben, mert nagyon megtetszett a színe.

Ennyit a szomorkodásról, jöjjön most a lakk! ;) Nagyon különleges a színe, igazán behatárolhatatlan, és nehezen fotózható. Az alapszíne határozottan élénk piros, viszont van neki némi korall-pink árnyalata is, tehát mondjuk... Korallos piros? Pinkes piros? Valami ilyesmi a színe. Nagyon pigmentált, 2 rétegben fed (a képeken mondjuk néhány folt miatt 3 réteget kellett felkennem, de ezt az üveg ecsetének és a "megpróbáltatásoknak" tulajdonítom), és bár önmagában is fényesre szárad, én azért fedőlakkot is tettem rá.

A lemosásnál viszont legyetek óvatosak és ne sajnáljátok a lemosót, mert hajlamos megfogni az ujjat, a körömágyat és a körmöt is... És mindezen tulajdonságai teszik kiváló nyomdalakká is – amit én ugyan még nem próbáltam, de Adél írt egy nagyon jó posztot (link) arról, hogy mennyire jók az Africa kollekciós lakkok a nyomdázásra.

A lakk eredeti üvegéről és ecsetéről most nyilvánvalóan nem tudok nyilatkozni, de a másik tesztlakk, a Savanna alapján ennél a kollekciónál is a már jól megszokott, könnyen kezelhető, lapított Moyra ecset van, akárcsak a Gel Look lakkoknál. Tartósságot nem teszteltem.

Elérhetőségek:
- Moyra üzlet vagy webshop
- Nailland standok vagy webshop
- Szeged: Kincses Sziget

Lámpa alatt:


Természetes fényben:



Vakuval:


Ti mit gondoltok róla? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan, gyönyörű színe van! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép lakk. Hát a Moyra nekem csak borítékba dobálta a lakkokat, de szerencsére idértek, nem tört le a nyakuk. Lehet, eleve valami gond volt az üveggel, azért tört le vagy a futár dobálta, kocsi rázta agyon az üveget. Két szállítással ezelőtt a Naillandos nyomdalemez totál becsomagolva szinte forró volt, néha mostoha körülmények között utaznak a szállítmányok, senki nem tehet róla.
    Annyi Moyra lakkom van, hogy már félve nézem meg ezeket a teszteket, mert mind tetszik :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...