2017. szeptember 9., szombat

BeautyBigBang My Dance Black Holographic Nail Polish


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: DORA10

Nemrégiben kaptam a Beauty Big Bang-től tesztre egy fekete holografikus körömlakkot (link), ma erről írok nektek. :) Az üvegben 6ml körömlakk van, ami nem sok, de mivel sötét szín, elég pigmentált, maximum 2 rétegben teljesen fed. Az ecsete széles, lapított, a vége lekerekített, nagyon kellemes és könnyű a használata. (Kivéve a kisujjam körménél, mert ahhoz túl széles.)

***

A while back I received a black holographic nail polish (link) to try out from Beauty Big Bang, and today I will write about it here. :) The bottle contains 6ml of product, which is not much, but the nail polish is really pigmented, and covers the nails in maximum 2 coats. The brush is wide, flat and easy to use. (Except for my little fingernail, as it's really narrow.)


A formula nem volt a legjobb ennél a darabnál (az én ízlésemnek egy kissé sűrű volt), de némi lakkhígító mindent megoldott. :)

The formula wasn't the best on this (it was a bit thick for my liking), but a few drops of nail polish thinner solved this problem easily. :)


A körmeimre 2 rétegben kentem fel, plusz kapott egy réteg fedőlakkot. Élőben holografikusabb, csak a lámpa, ami alatt fotózok, tompít rajta...

On my nails I applied 2 coats of nail polish, then added 1 coat of top coat. In person it's more holographic, however, the lamp I use tones it down...



A körömlakkot a Beauty Big Bang webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (DORA10)

You can buy this nail polish at Beauty Big Bang and you can also use my 10% off coupon code. (DORA10)


BeautyBigBang 10% kedvezménykód // BeautyBigBang 10% off code
DORA10
https://www.beautybigbang.com
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

1 megjegyzés:

  1. Jó sötét. Szép szín, de annyira nehezen próbálok ki más márkákat mostanában.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...