2016. augusztus 27., szombat

Born Pretty Store Manicure Saver Cotton Claw


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Ma egy hasznos eszközről lesz szó, amit a Born Pretty Store-tól kaptam tesztelésre: a Manicure Saver Cotton Claw (link), amit magyarra talán vattakaromként tudnék fordítani, azt a célt szolgálja, hogy pl. a nyomdalemezeket meg lehessen tisztítani anélkül, hogy kárt tegyünk a szép, új manikűrünkben. A "karmokat" a tetején lévő gombbal lehet kinyomni, amivel aztán meg lehet fogni a vattapamacsot, vagy korongot, és így nem lesz szöszös a körmünk.

***

Today I'll tell you about a useful device that Born Pretty Store sent me to try out: it's the Manicure Saver Cotton Claw (link), which is essentially a cleaning tool in order to 'save your fresh manicure' - a.k.a. not mess it up whils cleaning a stamping plate. If you push down the tip of the pen to release the claws you can grab a cotton ball and use it to clean your plate or even your nails.





***

Jópofa, könnyen használható és még hasznos is, szóval szerintem megéri kipróbálni. :)

I think this product is fun, easy to use and also use ful so I'd say give it a go if you are interested in it. :)

***

A vattakarmot tollat a Born Pretty Store webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

You can buy this cotton claw at Born Pretty Store and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

8 megjegyzés:

  1. Láttam a videót, de még nem győztem meg magam arról, hogy ez kell nekem. De valami extra gyors szárító lakkot kitalálhatnának, amit felkenek és már száraz is a mani :)

    VálaszTörlés
  2. Én örülök,hogy megjelent a Bps kínálatában (végülis mi nem jelenik meg náluk nem? :) ). Nagyon tetszik,hasznosnak érzem.

    VálaszTörlés
  3. Hasznos kis kütyünek tűnik :)

    VálaszTörlés
  4. Press down on the black tip. The claw part will open to hold the cotton ball in place and Release black tip (claw) to secure the cotton ball and dip into the acetone , therefore it helps to remove polish from nails quickly and with no mess

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...