2016. augusztus 30., kedd

Born Pretty Store Clear Jelly Stamper 'Chess Design' #30861


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Újabb Born Pretty Store clear jelly átlátszó nyomdázóról lesz ma szó, ezúttal egy "kisebb" darabról. A nyomdapárna ugyanakkora (35mm), de a nyomdázó kinézete engem leginkább egy ajtógombra emlékeztet, szóval meglehetősen alacsony, pici. A webshopban a "Chess Design" jelzővel van megkülönböztetve, amit nem értek, de oké. :D (link)

***

Another Born Pretty Store clear jelly stamper on the blog, again. This one is a "smaller" one, but not in diameter: it's 35mm in diameter, but the holder is small, short, it reminds me of a button or a doorknob. On the website it's name is indicated with "Chess Design", which I don't really understand, but okay. :D (link)




A nyomdapárna és a tartó is átlátszó, érzékeny anyagból készült, így TILOS acetonos körömlakklemosóval áttörölni vagy megreszelni, bufferezni a párnát, mert nem marad átlátszó. Tisztítása szöszleszedő hengerrel vagy celluxszal ajánlott. Át lehet mosni szappanos vízben is, illetve áttörölni ACETONMENTES körömlakklemosóval. A nyomdázón van védőkupak, és 2 darab Born Pretty Store új, mini lehúzó is jár hozzájuk - bár én a régebbit jobban szeretem.

***

ATTENTION: do not use acetone or nail polish remover with acetone on this stamper's head or on the holder, as it will blur the material and damage it so it will no longer be see-through. Don't buff the stamper head! Instead, use a lint roller or tape to clean it and you can also wash it with soap and water. Or use acetone free nail polish remover, if needed, if it does not want to work. The stamper comes with a cap and 2 new mini Born Pretty Store scrapers as well.


A nyomdapárna nem annyira puha, mint pl. a fém kék nyomdázó (teszt), de azért nem is kemény. Először kicsit furcsa volt használni a fogása miatt, de gyorsan meg lehet szokni

The stamper head is not as squishy and 'marshmallow' as the blue metal clear jelly stamper (review link) but it's not that really hard either. Holding it was strange for a bit, but I got used to it quickly.




Minták // Swatches

Nyomdalakkok // Stamping polishes: BPS #16 Pink, Lora Black



A nyomdázót a Born Pretty Store webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

You can buy this stamper at Born Pretty Store and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Olyan szép manikat lehetne ezzel csinálni, még győzködöm magam, kell-e vagy sem, de inkább a fémes lenne jó, ha puhább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a kék puhább (de lehet, hogy csak beképzelem :D), viszont az biztos, hogy jobban kézre áll nekem, mint ez. És annak a tartója nem sérülékeny, ami plusz pont, mert a sima kicsi clear jelly nyomda tartóját már kicsináltam, véletlenül ráborítottam az Isana lemosót... :'DD

      Törlés
  2. Ez nekem is megvan, bár mióta megkaptam a Born Prettyset azóta csak azt használom :) Még majd a kéket akarom beszerezni amit írtál, arra is nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...