2016. augusztus 28., vasárnap

Born Pretty Store Blue Metal Clear Jelly Stamper


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Egyre több és több, újabbnál újabb átlátszó nyomdázó jelenik meg a piacon, köztük a Born Pretty Store webshopjában is. Ma egy olyan nyomdázóról írok, amit már régóta szerettem volna kipróbálni. Még Adél írt róla a nagy átlátszó nyomdázós bejegyzésében. Ez a kék metál fém átlátszó nyomdázó (Blue Metal Clear Jelly Stamper). Mivel átlátszó, így könnyű a minta elhelyezése, nem lesz ferde vagy hiányos.

***

New and even newer clear jelly stampers appear on the market, including Born Pretty Store. Today I'm writing about a stamper that I wanted to try out for a long time, after seeing Adél's big clear jelly comparison post. This is the Blue Metal Clear Jelly Stamper (link). It's especially good for e.g. geometric patterns so they don't end up crooked on the nail.




A nyomdapárna átlátszó, érzékeny anyagból készült, így TILOS acetonos körömlakklemosóval áttörölni vagy megreszelni, bufferezni, mert nem marad átlátszó. Tisztítása szöszleszedő hengerrel vagy celluxszal ajánlott. Át lehet mosni szappanos vízben is, illetve áttörölni ACETONMENTES körömlakklemosóval. A nyomdázón van védőkupak, és 2 darab Born Pretty Store új, mini lehúzó is jár hozzájuk - bár én a régebbit jobban szeretem.

***

ATTENTION: do not use acetone or nail polish remover with acetone on this stamper's head, as it will blur the material and so it will no longer be see-through. Don't buff the stamper head! Instead, use a lint roller or tape to clean it and you can also wash it with soap and water. Or use acetone free nail polish remover, if needed, if it does not want to work. The stamper comes with a cap and 2 new mini Born Pretty Store scrapers as well.


A nyomdapárna nagyon nagy, 38mm átmérőjű, és puha szilikonból készült, és a marshmallow nyomdázókra emlékeztet - sokkal puhább, mint a másik két XL Clear Jelly Stamper nyomda, amikről korábban írtam (link). Belesüpped a körmöm, egyszerűen imádom. *_* Az sem okoz problémát, hogy a tartója nem átlátszó és nem is egyenes, ez nem befolyásolja az átláthatóságát. Plusz a párna sem süpped bele, úgyhogy ez plusz pont. A fedőkupakon kívül az alján is van egy átlátszó műanyag védőréteg, de ez nem levehető. A nyomdázást viszont nem befolyásolja.

The stamper head is huge, it's 38mm in diameter. It's made out of a really soft, squishy material, which reminds me of the marshmallow stampers. It's much softer than the 2 XL Clear Jelly Stampers I reviewed a couple of weeks ago (link). My nails easily sink in this material, it's just pure magic, I love it! *_* The holder is not transparent and it's neither straight but that's no problem, these don't affect the effectiveness of the stamper. Plus the stamper head does not sink down into the holder during stamping, so that's a bonus! ;) Besides the protective cap there's also a layer of plastic on the bottom, which is see-through so it does not effect the stamping.



Minták // Swatches

Nyomdalakkok // Stamping polishes: BPS #16 Pink, Lora Black



A nyomdázót a Born Pretty Store webshopban megvehetitek és felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is. (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.)

You can buy this stamper at Born Pretty Store and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

5 megjegyzés:

  1. Jól néz ki. Ellentmondó infókat olvasok a tisztításról, van ahol azt írják, hogy ezeket még acetonmentes lakklemosóval sem szabad pucolni csak szöszleszedővel. Még gondolkodom a beszerzésen, mert ami nekem van, az kemény és nem lesz szép a minta, ha görgetem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy tudom, hogy -ha nagyon muszáj- akkor lehet acetonmentessel takarítani, de egyébként a szöszleszedő henger meg a szappanos átmosás elég neki (utóbbi arra, ha nem akar működni). Meg egy videóban azt láttam, hogy babatörlőkendővel törli át a nyomdát (átlátszó) ha nem akar működni... szerintem megéri kipróbálni :) Én nagyon szeretem a puha nyomdázókat, pláne, mert íves a körmön és a kemény nyomdázók majd' letörik, meg hiányos lesz, a széle lemarad...

      Törlés
    2. Jó lehet a popsitörlő, azért szappannal mosni minden mintafelvétel után az lakkos körömmel eléggé meredek.

      Törlés
  2. Nagyon jó bejegyzés lett, már néztem korábban én is ezt a nyomdázót Adél bejegyzése alapján, így amint tudom biztos beszerzem :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...