2016. április 27., szerda

Born Pretty Store Color Changing Thermal Polish Red-Pink #23806


Tesztelésre érkezett // Sent for review

10% kedvezmény // 10% off code: KHSQ10

Ma egy Born Pretty Store lakkról lesz szó, ami egy thermal/thermo színváltó lakk: a hőmérséklet függvényében változtatja a színét. Neve, száma vagy kódja nincs, egy matrica van a kupakon C11 felirattal csupán. 6 ml terméket tartalmaz, és pirosból világos rózsaszínre vagy barackszínre vált. A termékkódja a #23806.

Today's review post is about a Born Pretty Store thermal/thermo color changing polish, which shifts from red to light pink depending on temperature. As far as I know it does not have a name or color code, only a sticker on the cap, which says C11. The product code is #23806. It contains 6 ml of product and it shifts from red to light pink.

Igazán jó móka volt készíteni ezt a bejegyzést, mert tényleg színt vált. :D Hidegben sötét a lakk, pirosas, "normál" állapotban (szobahőmérsékleten) a körömvég piros (hideg), a körömfelület pedig világos pink (meleg), mint egy francia manikűr. Melegben az egész világos pink/barack színre vált. A lakk állaga érdekes, kicsit sűrűbb, de könnyen kezelhető, az ecsete is széles és lapított. Két réteget kentem fel, ennyiben fedett. Van benne egy kis csillám, de nem túl feltűnő. Félmatt felületűre szárad viszonylag gyorsan, 3-4 perc alatt.

Making this post was real fun, because this polish truly changes color! When it is cold, it is dark, red. At room temperature the tip is red (cold), and the nailbed part is light pink (warm), like a french manicure. When it's warm, it's fully light pink. The formula is interesting, a little bit thicker than regular polish and it does not have a bad scent. It is easy to use, the brush is wide and flat. It dries to a semi-matte silky finish in about 3-4 minutes. It does have a little bit of shimmer but it is not that visible. I used 2 coats.

Hideg // Cold:


Szobahőmérséklet // Room temperature:


Meleg // Warm:



Videót is készítettem a színváltásról // I also made a video about the color changing effect:


Ha tetszik a lakk, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek $8.92-ért (de gyakran akciós), plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10) (Csak a teljes árú termékekre váltható be.

If you like this thermal polish, you can buy it at Born Pretty Store for $8.92 (but it is often on sale) and you can also use my 10% off coupon code (only valid for regular priced items). (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

You can find all the other BPS nail art related items here: Born Pretty Store Nail Art

BPS 10% kedvezménykód // BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Jól néz ki, kellemes színe van mindkét állapotában.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a színe mindkét esetben. Én nekem is van ebből a kollekcioból egy pár körömlakkom és az összes csodás.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...