2016. március 14., hétfő

Blue + pink holographic flowers // Pet'la Plate Laces


PR sample

Továbbra is Pet'la Plate lemezek, ma a Laces van terítéken. Ez a lemez főleg csipkemintákat tartalmaz, valamint virágmintákat is. Itt is egy nem-csipke mintát szemeltem ki, de majd készítek csipkemintás manikűrt is vele. ;)

Continuing on with my Pet'la Plate stamping plates series, here's the next one, Laces, which contains mostly lace patterns, but not all of them, there are other images as well. For my manicure I chose one of the non-lace patterns, but I will also do a lace stamping manicure in the future, I promise. ;)


Az alap 2 réteg Moyra – No. 45 volt, a sima lakkjaik közül (Classic Collection), de nem tudom, hogy lehet-e még kapni ezt a színt, vagy csak más néven, mert a webshopban úgy láttam, hogy a No. 45 most egy menta lakk kódja... ez egyébként egy lilás beütésű kék lakk, és már 2 rétegben jól fedett (meg is lepett ezzel igazából). Ehhez hasonló színe van az Aden – No. 145 Blue Bird lakknak. Az alapszínre aztán egy rózsaszín holografikus lakkal nyomdáztam, a Moyra Holographic Effect – No. 256 Orion-nal. Szerintem jól kiegészíti egymást ez a két szín – ti mit gondoltok? :)

The base was 2 coats of Moyra – No. 45, from their 'Classic Collection', a.k.a. their regular polishes. This is a slightly purple-y blue, and I'm not sure if it is still available, because in their webshop 'No. 45' marks a minty colored nail polish, not this one. But there's a similar color from Aden, it's called 'No. 145 Blue Bird'. I'm not sure if they are dupes or not, but the color is similar. 2 coats of the base color was enough, it was opaque, then I stamped on top of it with a pink holographic polish, also from Moyra, called 'No. 256 Orion', from their Holographic Effect Collection. I think that these colors really complement each other – but what do you think about it? :)


Így néz ki a lemez // Here's what the plate looks like:

A kép forrása // Source (link)

Beszerezhetőség // Where to buy:

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

5 megjegyzés:

  1. De szép! A Moyra holoival imádok nyomdázni én is! Tudom, hogy most a Gel look az új vonal meg a kollekciók, de én tökéletesen meg vagyok elégedve a krém lakkjaikkal is!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett! Nekem is megvan mind2 Moyra, de a 45ös nekem sokkal lilásabbnak tünik a képedhez képest... Mindenképp kipróbálom a párosítást! ❤ 💅

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett! Nekem is megvan mind2 Moyra, de a 45ös nekem sokkal lilásabbnak tünik a képedhez képest... Mindenképp kipróbálom a párosítást! ❤ 💅

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...