2016. január 15., péntek

Három ünnepi, téli manikűr // Winter, holiday nails


Ezek a manikűrök még tavaly készültek, és egy ideje ki is akartam őket rakni a blogra is, csak tudjátok... ünnepek, újév, vizsgák... De most végre van rá időm, úgyhogy most következzék ez a három téli-ünnepi, nem feltétlenül karácsonyi manikűr. ;)


Az első manikűr alapját 1 réteg China Glaze – One Track Mind képezte, ami (szerintem) még mindig a legjobb, 1 rétegben fedő sötétkék. Nem véletlenül dobálózom mindig ennél a lakknál az egyréteges jelzővel, mert tényleg az, legyen hosszú, vagy rövid a körmöm, mindig tökéletesen fed. Erre kentem 1 réteg ILNP – My Private Rainbow (X) szilánkos holo fedőlakkot, majd pedig a Born Pretty Store arany (01 Gold) nyomdalakkjával és a Moyra Stamping Plate 09 Celebration nyomdalemez hópelyhes mintájával nyomdáztam.



Ha tél, akkor zöld! ;) Jelen esetben duplán is. A sötétzöld alap 2 réteg Colour Alike Winter Holo – 501 volt, és erre nyomdáztam a Moyra Holographic Effect – No. 253 Luna lakkal és a Moyra Stamping Plate 11 Damask Drapery nyomdalemezzel.






A harmadik manikűrt a jégvirágos ablakok ihlették. A kellő hatás érdekében alapnak 2 réteget kentem fel az A-England – Dancing With Nureyev lakkból, majd erre nyomdáztam a Mundo de Unas fehér (White) nyomdalakkal és a Moyra Stamping Plate 03 Ornaments nyomdalemezzel.





Tudom, hogy kicsit picture heavy lett ez a bejegyzés, de van, hogy nem tudom kiszortírozni a képeket, mert mind tetszik - most is így volt. De remélem, nem bánjátok. :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű manikűr mindhárom, ha akarnék se tudnék választani közülük, és az egyréteges sötétkék CG lakkot fel is írtam a listámra.

    VálaszTörlés
  2. Szépek, sokszor készítek én is hasonlókat mostanában. Nureyev meg télen-nyáron kedvenc nálam :)

    VálaszTörlés
  3. Óóóóóó Dóri, annyira haragszom rád, hogy ilyen szépeket tudsz alkotni :D ... mindhárom gyönyörű és olyan szépen ráhelyezed a mintákat a körmeidre. Ezek közül már egyiket láttam és mentettem is a képet (meg még egy párat)....hát legalább kétnaponta megnézem őket :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...