2015. október 8., csütörtök

Born Pretty Store puha nyomdapárna teszt (Rose Red)


*** A terméket tesztelésre kaptam, de ez a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

Nemrég új Born Pretty Store tesztcsomagot kaptam, amiből először ezt a cuki rózsaszín nyomdapárnát mutatom meg nektek. És nem, még mindig nem szeretem a rózsaszínt (haha, persze), de ez akkor is olyan cuki szerintem... :D

A tisztes neve "Squishy Nail Art Stamper Head Soft Silica Gel Refill Stamper Head", ami szerintem több, mint túl hosszú, sosem értettem ezeket a neveket... Egyébként többféle színvariációban is van, én a Rose Red nevűt választottam, ami egy élénk pink, de ezen kívül van még halvány pink (Pink), piros (Red), szürke (Grey) és fehér (White) változatban is. A technikai adatairól annyit kell tudni, hogy az átmérője kb. 3 cm, és így a korábban már bemutatott BPS nyomdaszett (teszt) nyomdázójának a fehér párnája váltható fel vele, vagy a már szintén bemutatott, de ugyanilyen Moyra nyomdázó (teszt) tartójába is tökéletesen beleilleszkedik.

A nyomdapárna anyaga nagyon, NAGYON puha, olyasmi, mint a MoYou taknyos nyomdapárnája. Ahhoz hasonlóan ragacsos is, viszont a felülete fényes. Bármiféle előkészület nélkül is tökéletesen működik, szépen felveszi a mintát a lemezről. A tisztításának nagyon fontos, hogy ne használjatok acetonos körömlakklemosót, mert roncsolja, és rontja a hatásfokot, én ehelyett inkább egy szöszeltávolító hengert vagy celluxot használok a feleslegesen rajta maradt lakk, illetve az álltában rátapadó szöszök eltávolítására.


Bár az alja/széle nincs egyenletesen vágva, mégis jól beleilleszkedik a tartóba, nem csúszik le, szépen tart. Tetszik ez a "cserélhető nyomdapárna" koncepció. :)


A Moyra Metal lakkokkal például tökéletesen működik, ahogy az ábra is mutatja: két nyomdalemezzel is kipróbáltam, mindkettőnél a Moyra Metal Effect No. 305 (ezüst) lakkot használtam.

Moyra 11 Damask Drapery lemez (teszt itt):




Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a nyomdapárnával, nem gondoltam volna, hogy a MoYou nyomdázómon kívül bármi mást megszeretek ennyire. :)

Ha tetszik a nyomdapárna, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $4.10, de elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

4 megjegyzés:

  1. A metál Moyrák szerintem minden nyomdázóval remekül működnek. Vennem kellene már egy taknyos párnát meg acetonmentes lemosót is. Ezt csak rányomod a körömre vagy ezt is görgetni kell?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazság szerint csak "belenyomom" a körmöm (elég puha a párna hozzá). :D Körömágytól körömvég felé, így biztos a minta iránya és az is, hogy a körmöm oldalára is kerül minta, ami a görgetésnél általában lemaradt... és a taknyos MoYou-nál is ugyanígy csinálom. :) Én egyébként inkább csak celluxszal és szöszhengerrel tisztítom, mondják, hogy acetonmentes lemosóval lehet, de én nem merem, meg így nem is lesz szöszös a vattától. :D

      Törlés
  2. Jó,hogy írtál róla.Sokáig gondolkoztam,hogy kell-e,de megerősítettél benne.Köszönöm :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...