2015. szeptember 3., csütörtök

Piros-pink nyomdázás | Moyra, Catrice, Pet'la Plate


A tegnapelőtt bemutatásra került Moyra lakkot (915 Hélene) fotózás után feldobtam némi nyomdázással, és most ennek az eredményét láthatjátok... ;)

Az alap tehát 2 réteg Moyra Gel Look – No. 915 Hélene volt, és erre nyomdáztam a Pet'la Plate Golden Russian lemez egyik mintájával és a Catrice Ultimate Nail Lacquer – 25 Robert's Red Ford lakkal, ami egy igazán szép, bogyós szín, amolyan bordós-pirosas, némi piszkos beütéssel – igazi őszi szín. ;) Szerintem nagyon jól kiegészíti egymást a két szín, szeretek eltérő, mégis hasonló színekkel nyomdázni. :)

Az egészre fedőlakkot kentem, méghozzá a Moyra Gel Coat-ot, ami a legújabb kedvencem: gyorsan szárad, extra fényes és nagyon jó védőréteget képez. Olyasmi, mint a Catrice gyorsan száradó (azt hiszem Ultra Stay & Gel Shine) fedőlakkja, csak olcsóbban – ha jól emlékszem, 450 forintért vettem a Ferenc körúti márkaboltban. :)

... És hogy miért a fedőlakkot tartom a kezemben a képeken (kivéve az utolsó képet)? Szimplán csak lustaságból, ugyanis az alapszín (No. 915 Hélene) a szomszéd szobában volt, és nem volt kedvem átmenni... De így legalább láthatjátok a fedőlakkot is, amire egyébként nem gyakran kerül sor! :) ;)




Ti mit gondoltok? Tetszik a nyomdázás? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

10 megjegyzés:

  1. Lassan megérik nálam egy Moyra rendelés. :D Nagyon szép, tényleg jól mutat együtt a két szín. (-: A fedőlakk is felkeltette az érdeklődésem, plusz a nyomdalemezeik is.

    VálaszTörlés
  2. Csinos :) Megvan nekem is a Gel look fedője, ha nem keni a mintát, ezután csak ezt fogom használni.

    VálaszTörlés
  3. szerintem jó lett, nekem legalább is tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lett! :) Tényleg jól néz ki, hogy hasonló színek vannak egymáson. Viszooont ami igazán felkeltette az érdeklődésemet, az a fedőlakk. :) Holnap lehet hogy be is szerzem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Egy próbát megér, szerintem nagyon jó. :) ;)

      Törlés
  5. Gyönyörű lett, nagyon harmonikus :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...