2015. szeptember 6., vasárnap

Moyra Gel Look – No. 911 Chloé


Ma szintén egy Moyra lakk kerül bemutatásra, ugyanis a nyá végén kisebb swatchatlon-t tartottam, így most van néhány lakk és manikűr, ami egymás után kerül ki... :)

A 911-es sorszámot viselő Chloé nevű Moyra Gel Look lakk egy sötétlila, mondhatni padlizsánlila, krém/crelly finisű szépséges lakk. Igazán őszi-téli szín, legalábbis én csak a hidegebb időben szeretek hasonló színeket hordani.

A képeken két rétegben látható a lakk, fedőlakk nélkül, kivételesen, mert nagyon szép fényes volt önmagában is. Nem csíkoz, viszont két réteg kell belőle, mert (sajnos) azért az első réteg nem tökéletes... Átlagos idő alatt szárad meg, viszont fényesre – ez a Gel Look lakkok sajátossága. :) Tartósságot nem teszteltem.



Ti mit gondoltok róla? Szeretitek a sötétlila lakkokat? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

8 megjegyzés:

  1. Jaj, ez nekem is megvan, nagyon szép lakk! Éééés jól lehet vele nyomdázni. ;) Érdemes kipróbálni az új lemezekkel. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ú, tényleg, azt el is felejtettem megemlíteni... Hmm, mondjuk fehér, vagy valamilyen világos alapon... Most meghoztad hozzá a kedvem, köszi! :D

      Törlés
  2. Milyen szépséges ez a lila *.*

    VálaszTörlés
  3. Ez nekem nagyon sötét, de biztos jó minőség, ha már Moyra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon szeretem a Moyra Gel Look lakkok minőségét :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...