2015. szeptember 21., hétfő

Moyra Africa Collection – No. 355 Savanna


Nemrég már bemutattam a Moyra Africa kollekciójának egyik tagját, a No. 354 Masai nevűt (teszt itt), ma pedig következzen a kollekció zöld tagja, a Savanna.

A zöld lakkok annyira nem a kedvenceim, de ennek a színét valahogyan elviselem magamon – mondjuk tény, hogy inkább nail art-ban vagy nyomdázáshoz tudom elképzelni, mint teljes manikűrben, annyi biztos. A színe élénk fűzöld, és nagyon pigmentált: 2 rétegben fed, a képeken is ennyi látható, fedőlakkal, bár önmagában is fényesre szárad.

A lakk ecsete jó, könnyen használható, lapított, tipikus Moyra ecset, én nagyon szeretem. Szerencsére az élénk színe ellenére sem a körmöt, se a körömbőrt nem színezi el a lemosáskor, ellentétben a piros Masai-val. Tartósságot nem teszteltem.

Elérhetőségek:
- Moyra üzlet vagy webshop
- Nailland standok vagy webshop
- Szeged: Kincses Sziget




Ti mit gondoltok róla? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Én amúgy is nagyon szeretem a zöldet, körömlakkban is, de ennek különösen gyönyörű színe van :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik, de tudom, úgysem használnám ki. Hát én sem nagyon szeretem a zöldet, de van vagy 10 féle otthon, mi lenne, ha még szeretném is :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...