2015. szeptember 24., csütörtök

Colour Alike Spring 'n' Summer 2015 – 575


A "tökéletes nude lakk" felkutatása mellett a másik, ehhez hasonló probléma a tökéletes nude holo lakk megtalálása. Amikor a piCture pOlish kihozta a Cherise-t, nagyon megtetszett, de aztán rájöttem, hogy ennyi pénzt kiadni egy nude holo lakkért nem vagyok hajlandó... egyszerűen nem láttam értelmét, mert nem hordok annyira gyakran nude színt, hogy ki tudnám használni. Aztán próbálkoztam franken lakkok keverésével is, több-kevesebb sikerrel.

A nyár elején (ha jól emlékszem) pedig a Colour Alike kijött egy új kollekcióval, a Spring'n'Summer 2015 elnevezésűvel, amiben van egy nude holo lakk. Képzelhetitek, milyen boldog voltam, mikor ezt megtudtam! :D

A sorszáma/kódja 575, a színe pedig... nehéz meghatározni. Hideg tónusú, kissé szürkés, közepes nude szín. A franken "Greige Babe" lakkomnál sötétebb. (Legalábbis ránézésre. Nem kentem fel őket egymás mellé... még...) Engem egy kicsit a tejeskávéra emlékeztet a színe. :)

Nagyon apró, de jól látható holo csillámok vannak benne. A fedése is kitűnő: a képeken két vékony-közepes réteg látható, fedőlakkal, de volt, hogy már egy vastagabb rétegben is viselhető fedést nyújtott.






Nektek hogy tetszik? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

2 megjegyzés:

  1. Ezek nekem olyan semmilyenek, sosem figyelek fel rájuk, nude-ot csak alapnak szoktam használni, mióta nyomdalemezem van, annak persze jók :) Persze jó ha van 1-2 a készletben, de mindig inkább halványrózsaszínt vagy barackot választok, ha diszkrét szín kell.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...