2015. szeptember 7., hétfő

Colors by Llarowe – Pirates of Penzance + Pet'la – Toro


Piros holo lakkot nagyon nehéz találni. Nem a leggyakrabban gyártott szín a holo lakkok között, ráadásul elég gyakran az ezüstös holo csillámok tompítják a színét, így nincs az az "igazi vörös" érzete. De szerencsére csak nehéz piros/vörös holo lakkot találni, nem lehetetlen... ;)

Alapvető igazságnak számít, hogy a Colors by Llarowe (rövidítve CbL) nagyon, de NAGYON ért a piros holo lakkok készítéséhez. Van is jó néhány darab a kínálatukban, melyek közül én egyet birtokolok, a Pirates of Penzance-t (rövidítve PoP, a továbbiakban így hívom), amely a 2015 tavaszán jelent meg, a Pretty Woman 25th Anniversary kollekcióban. Ezen kívül még két lakkot vettem meg a kollekcióból (A Lot More Help Sucking Up, Divot Dance), de róluk máskor lesz szó. ;)

Igazság szerint csak áradozni tudok a PoP-ról, de komolyan. Habár napsütés/lámpafény nélkül nem szemkisütős holo, mégis van neki egy sajátos belső ragyogása, amit eddig még egy lakknál sem láttam. Megfelelő fény mellett pedig... A legeslegintenzívebb (van ilyen szó? :D) holo hatása van, amit valaha láttam. *_* A fedése ráadásul rendkívül jó: elképesztően pigmentált, nem túlzok, ha azt mondom, hogy simán tud egy réteges lenni. Igaz, én kettőt kentem fel, de csak amiatt, mert így intenzívebb lesz a színe. :) Mivel piros, így a lemosáskor óvatosan kell kezelni, de nekem szerencsére nem fogta be a körmömet.

Mindezek mellett még nyomdázásra is kiváló: a középső- és gyűrűsujjamra nyomdáztam vele és a Pet'la Plate Toro lemez egyik mintájával. A fehér alap 2 réteg Golden Rose Rich Color –  76 volt, ami jelenleg az egyik kedvenc fehérem. :)

A nyomdázás és a "sima" PoP is fedőlakkal látható; mivel mindenre teszek, így itt sem történt ez másképpen.

Vakuval:


Természetes fényben (felhős idő volt):







Ti mit gondoltok? Szeretitek a piros lakkokat? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

10 megjegyzés:

  1. Szép mani :) Nekem a CbL kissé drága, akkor már a PP-t veszem, lassan érik a Bridget-utánpótlás. Az is hasonló, nem? (Persze ha hozzám vágná valaki ezt CbL-t, örülnék :) A GR-zal kapcsolatban igazad van, ha alapnak kell fehér szín, akkor én is azt veszem elő, mert tartósabb, mint a Moyra fehérje, ami meg nyomdázni jobb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Hmm, szerintem annyira nem hasonlítanak, a Bridget nekem kicsit... narancsosabb? Olyan "nem teljesen piros", meg ugye scattered holo, ez meg lineáris, meg brutál holo, de ezek nem óriási különbségek, csak nekem a dilijeim miatt minden különbség számít. :D :D Amúgy az áruk nekem is.. ehh... akkor már inkább ILNP. Csak ne lennének olyan szépek! *_* (Mostanában a PP nem annyira nagy szerelmem, nem is értem. Biztos az időjárás. :D)

      Törlés
  2. Nagyon szép, remek lett a nyomdázással. :)
    Szeretem a CbL lakkokat, ez a szín megvan nekem is, kedvet kaptam használni. :)

    VálaszTörlés
  3. Egyszerűen csodás! A lakk is és a manikűr is, annyira nagyon szép! (-:

    VálaszTörlés
  4. Ez az egyik kedvenc piros holo lakkom!!!! imádom, hogy szinte vibrál és az állaga is nyami :) Eddig nem próbáltam nyomdázni vele, de most meghoztad a kedvem:)

    VálaszTörlés
  5. Ez a CbL valami mesés, mint az eleven tűz *.*

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...