2015. augusztus 7., péntek

Teszt | Born Pretty Store Floral Water Decal C025–C028


*** A terméket tesztelésre kaptam, ez azonban a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

A legutóbbi Born Pretty Store tesztcsomagomban érkezett egy vizes matrica (water decal) szett is, mert már régóta ki szerettem volna próbálni, mivel mindenütt szinte csak ezeket láttam... Jöjjön tehát a véleményem róluk, sok-sok képpel, csak a szokásos. :)


Hosszas keresgetés után ezt a szettet választottam ki, mert 4 mintát is tartalmaz, és igazság szerint ez volt az egyetlen, amiben az összes tetszett. Sajnos hivatalos neve (mint pl. a lemezeknek) nincs, az oldalon az elnevezése "4Patterns Newly Gorgeous Colored Floral Patterned Nail Art Water Decals Transfers Sticker" vagy hívhatjuk a termékazonosítóján is, ami #12400. A lényeg, hogy 4 mintát tartalmaz a szett, C025-től egészen C028-ig.


A csomag hátulján találjuk az instrukciókat. Háát... Igazság szerint segít is, meg nem is. Fontos, hogy kenjetek fel lakkot alá (én egy réteg átlátszó alaplakkot használtam), mert a sima körömfelületre nem tapad! A használat akkor a legegyszerűbb, ha pontosan kivágjátok a mintát, lehetőleg lekerekítve, a köröm formájára az alját, mert így könnyebb az illesztés. Fehér részt se hagyjatok oldalt, különben az is matrica lesz, csak átlátszó... Húzzátok le a fóliát, majd tartsátok vízbe (én csapvizet használtam) kb. 10-20 másodpercig. Ezután csúsztassátok le a papírról a matricát, majd illesszétek a körmötökre, és ez vizes vattakoronggal vagy pamaccsal simítsátok le. Nekem nem sikerült mindenhol simán felragasztani megoldást, néhol meggyűrődött, de a fedőlakk azt hiszem, segített egy kicsit... :)

***

Technikai információk a képek előtt: minden matrica alá 1 réteg átlátszó alaplakkot (Astor használtam), föléjük pedig 2 réteg fedőlakkot (Moyra Gel Coat). Nem mindet vágtam a körmöm formájára, csak az elsőt és a harmadikat. A felesleget körömlakklemosóval és körömreszelővel távolítottam el.

***

C025

Csak önmagában használtam, bármilyen kiegészítő körömlakk nélkül. 2 réteg fedőlakkal látható.




***

C026

Csak önmagában használtam, bármilyen kiegészítő körömlakk nélkül. 2 réteg fedőlakkal látható.




***

C027

A mutató- és kisujjamon a kiegészítő lakk: Colour Alike 516. A matrica 2 réteg fedőlakkal látható.




***

C028

A gyűrűsujjamon: Color Club – Miss Bliss. A matricán 2 réteg fedőlakk látható.




Összességében úgy gondolom, hogy annak, aki szereti a matricás körömdíszítést, és esetleg nincs kedve a kézi díszítéssel szöszölni, annak ez jó megoldás lehet. Én speciel egy kicsit unalmasnak találtam, hogy egy előre legyártott mintát csak felragasztok és kész, nagyon sok kreativitás nincs benne... De ettől függetlenül szerintem jó termék azoknak, aki szereti az ilyet, a négyes csomagok meg amúgy is megérik, mert több mintából válogathatunk. :) Az én kedvenc mintám a csomagból egyébként a C028. És a tiétek? :)


***


Ha tetszik szett, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $2.88, és elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

4 megjegyzés:

  1. Szépen megcsináltad a manikűröket, de ez nekem sok, hogy ennyi virág van és ennyi szín, nem az én stílusom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Nekem is egy picit sok, de accent nail-ként el tudom képzelni. :)

      Törlés
  2. Hű ezek a minták valami gyönyörűek, nagyon jól sikerült

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, de ez most alapvetően a matrica érdeme, a felragasztáson kívül nagyon sokat nem csináltam. :D :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...