2015. augusztus 28., péntek

Moyra Gel Look – No. 939 Avril


Közeleg az ősz (legalábbis az időjárás, meg a naptár alapján is), így elérkezettnek láttam az időt, hogy egy (szerintem) igazán őszi lakkról írjak nektek a blogon. A mai alanyunk a Moyra Gel Look kollekciójába tartozik, a sorszáma és neve pedig No. 939 Avril.

Ez a lakk egy igazi univerzum. A sötétlila, már majdnem fekete alapban temérdek apró csillám úszkál, arany, lila, bordó színekben. A fedése nagyon jó, a képeken két rétegben látható, fedőlakkal. Így inkább a "sötét" szín dominál az alapban, de esetleg más színre kenve egy rétegben (pl. lilára) az alapszín lilasága is lehet, hogy elő tud jönni. :) (Még nem próbáltam, de jó ötletnek tűnik, lévén, hogy az első réteg még nem teljes fedésű.) Mivel az alapja enyhén jelly/crelly finisű, így szerencsére a csillámok is jól látszódnak a lakkban, nem takarja el őket az alapszín.

Sajnos ez a lakk is a nehezen fényképezhető kategóriába tartozik, de megpróbáltam kiválogatni a jobb képeket. :)







Ti mit gondoltok róla? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

12 megjegyzés:

  1. Egyszerűen csodálatos ez a lakk! Már megjelenésekor is nézegettem róla swatchokat a neten, rossz, hogy nálunk nem kapható.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma kaptam kézhez a lakkot, már az üvegben nézve rájöttem, hogy ez egy dupe: kiköpött mása az OPI First Class Desires lakkjának. El sem hiszem, hogy erre nem jöttem rá, csak így. :D Felkentem őket egymás mellé: nincs különbség!

      Törlés
    2. Köszi! Igen, nekem is ez volt az első gondolatom, csak nem tudtam, hogy mennyire egyeznek... Mivel nem Zoya Sansa dupe, de ezek szerint OPI igen. :D

      Törlés
  2. Szép lakk, de nekem túl sötét még őszre is, a párja van meg, az Audrey, tavaly sokat használtam, idén elfogy :) Jövő héten fel is kenem, most még utoljára kihasználom a nyári lakkokat.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan, szép színe van,de minden körmömre nem tudom elviselni, mert túl sötét lakk. Viszont lehetne több ilyen jellegű lakk a moyránál, szeretem ezeket a pelyhes formulákat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek! :D Mondjuk pirosban, lilában, kékben... lennének ötleteim. :D

      Törlés
  4. Ha jól emlékszem én megpróbáltam a lilát előcsalogatni belőle épp az első réteget látva, de nem sikerült. Ettől függetlenül azonban gyönyörű ez a lakk, szóval ezt a dolgot simán elnézhetjük neki. :)

    VálaszTörlés
  5. Csodaszép ez a lakk. Fel is került a kis listámra. :P

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...