2015. augusztus 11., kedd

Franken polish | Rainbow Mocha


Ezt a lakkot még régebben kevertem ki, a képek pedig szintén korábban készültek, ezért is az eltérő körömforma. Egy időben nagyon rákattantam a franken lakkok keverésére, és egyhuzamban négy is készült, ez egy közülük. Az alap egy ősrégi essence xxl dimension (vagy mi) lakk volt, a nevére nem emlékszem, a címkét pedig leszedtem... Ebbe került Moyra és Color Club holo is, meg némi China Glaze Fairy Dust, és tá-dá, kész a Rainbow Mocha. Bár kissé szürkésebb, mint a kávé, engem mégis arra emlékeztet. :)

Sajnos nem annyira holo, mint az üveg falán, a krém alap némileg csökkenti a szivárványhatást. Az állaga miatt két rétegben tökéletesen fed. Önmagában annyira nem fényes, de a fedőlakk segít rajta.



Hogy tetszik? Ti szerettek franken lakkokat keverni? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

4 megjegyzés:

  1. Szép lett! Igen, most én is eléggé rákattantam a franken kevergetésre. Mondjuk így, hogy van Moyra holo kollekció, egészen könnyű dolgunk van. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Hát igen, nélkülük nem lenne az igazi. :D :D

      Törlés
  2. Már nem keverek, annyi szép lakk van! Jó ez a szín, tennék rá valami fekete-fehér vagy ezüst mintát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eredetileg nyomdáztam rá egy sötétkék holoval virágmintát, de csak a képeken láttam, hogy nem sikerült jól a körbetakarítás, ezért azokat a képeket nem teszem ki... :/ De majd újra elkészítem. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...