2015. július 22., szerda

Lovely Pastel Pepper – Nr 1 + Moyra Holo 252 Stamping


Mikre nem bukkan az ember, ha átnézi egy kicsit a piszkozat-mappát... :D Bár ez a manikűr már régóta a blog Facebook oldalának profilképe, szóval nem felejtettem el, csak valahogy... háttérbe szorult. De mivel most egy ideig az eddig még nem publikált képekből dolgozok, elő fog kerülni jó néhány régebbi manikűr is. :)

A Lovely Butterfly kollekciójában megjelent Pastel Pepper lakkok közül az Nr 1 narancsos színű látható 2 rétegben a mutató- és kisujjamon. Szép és érdekes, meg minden, csak egy rémálom lemosni a glitterek miatt. :D :D A középső- és gyűrűsujjamon 2 réteg Moyra Holographic – No. 252 Infinity nude holo lakkra nyomdáztam az essence fehér nyomdalakkjával (stamp me! white) és a MoYou Fashionista 05 lemezzel. (Bár lehet, hogy fordítva egyszerűbb lett volna, mert a Moyra holo lakkokkal nyomdázni is jól lehet, viszont simán festve hajlamosak csíkozni, illetve felszedni az előző réteget...)




Ti mit gondoltok? :)

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...