2015. június 26., péntek

Moyra Gel Look – No. 954 Tatienne


Ahogy ígértem is, itt a poszt a Moyra Gel Look Tatienne-ről, amely már említésre került a kettővel ezelőtti, Born Pretty Store BP-L008 nyomdalemezteszt-posztban, egy virágos, fehér nyomdázással díszítve.

Ez a lakk az, amire én azt mondom, hogy elegáns, ünnepi, megfelelő minden alkalomra... még akár vizsgára is. Barack árnyalatú nude színről van ugyanis szó, némi pink beütéssel, ráadásul 2 rétegben fed... és a többi Gel Look lakkhoz hasonlóan szép fényesre szárad. Vastagabb rétegek esetén buborékosodhat, a képeken viszont nem ez látható, ez a fedőlakk hibája – ezért sem használom gyakran ezt a Rimmel fedőlakkot (már nem tudom, melyik az, de talán a 3D Plumper), csak aztán mindig elfelejtem, hogy ezt okozza... pech. Szóval maga a lakk 2 rétegben is jól fed, a képeken is ennyi látható, én közepes rétegekkel dolgoztam, vékony rétegek esetén lehet, hogy kell egy 3. réteg is.

Nagyon örülök, hogy a Moyra kijött ezekkel az új színekkel, mivel nagyon nehéz jól fedő, világos de mégsem fehér színű pink/barack/nude lakkot találni, ami még jól is fed... de most azt hiszem, sikerült. :) (Ráadásul illik a bőrszínemhez is, ami plusz! :D) Ja, és olcsó is! ;) (400-500 Ft között mozog az ára, üzletenként eltér.)

Természetes fényben:



Vakuval fotózva:



A lakkot én a Kincses Szigetben vettem Szegeden, de kapható még más fodrászkellékes üzletekben is, illetve a márka budapesti üzleteiben és a webshopban is elérhető.

http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

3 megjegyzés:

  1. Annyira szép az összes a kollekcióból :) Ezt nem vettem meg, mert ennyire világosat ritkán hordok, de nagyon tetszik. És tényleg jól fednek, van sima kollekciós halványrózsaszín Moyrám, na az kritikán aluli, még nem bírtam normálisan felkenni, ebből is látszik, hogy fejlődik a Moyra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? :) A sima lakkjaikért én sem rajongok annyira, sem a formula, sem az ecset nem a kedvencem... bár most néhány hagyományos kollekciós lakkjuknál új, széles, az új kollekciókhoz hasonló ecsetet fedeztem fel, szóval nem bánnám, ha a formula is változna. :D :D Gondolkoztam a múltkor, hogy vegyek-e a halvány, krém színű és világos lakkjaikból, de végül a neon színek jobban lekötötték a figyelmemet. :D :D :D

      Törlés
  2. Mikor megláttam a bejegyzésed rögtön tudtam, hogy nekem ezt a lakkot be kell szereznem. Gyönyörű természetes szín, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...