2015. június 22., hétfő

Born Pretty Store BP-L008 nyomdalemez teszt


 *** A lemezt tesztelésre kaptam, ez azonban a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

Tudom, hogy már volt poszt (több is) erről a lemezről, de szerettem volna egy összesítő, tesztposztot készíteni, amiben még nem látott nyomdázásokkal egészülnek ki az eddigiek. A mostani alanyunk a BP-L008 lemez, melyet a Born Pretty Store küldött tesztelésre nemrég.

A lemezen főleg virágos-indás minták vannak, melyek elég nagyok, egy-egy sorban 7-7 minta található, melyek egy kicsit kisebbek az XL-es MoYou lemezek mintáinál. Maga a lemez 12,5*6,5 cm, bár kötve hiszem, hogy bárki is ezt tartaná fontosnak. :D

Elég könnyű ezzel a lemezzel dolgozni, bár azért nem Pet'la Plate vagy MoYou könnyűségi szintű, de azért határozottan könnyebben nyomdáztam vele, mint a BP-17 lemezzel – ezen valószínűleg mélyebbek a minták.

Nyomdalakkokkal és nyomdázásra alkalmas sima lakkokkal is működik, ahogy majd a képeken is láthatjátok; a Mundo de Unas és az essence nyomdalakkok is jók hozzá, de a különböző holografikusok is... ebben lehet válogatni. :) A nyomdázáshoz a MoYou négyszögletes "taknyos" pihepuha nyomdázóját használtam, ami szerintem nélkülözhetetlen kellék a könnyű nyomdázáshoz. <3 :D


Az első manikűr még májusban készült, amikor rövidek voltak a körmeim, negative space stamping technikával, aminek a lényege, hogy az üres körömre nyomdázunk, ergo látszik a körömfelület. Erre került a Dance Legend holografikus fedőlakkja, a Top Prismatic, ami mostanság nagy kedvencem.

Ez a manikűr saját, külön posztot is kapott, itt érhetitek el a bejegyzést:

***

A következő mani dupla nyomdázással készült, ezüst holo alapra (Color Club – Harp On It), fekete és fehér nyomdalakkok (MdU) felhasználásával.

Ezt a manikűrt is láthattátok már, itt van a róla szóló bejegyzés:

***

A harmadik manikűr is egy Color Club lakk segítségével készült, a kék holo az Over The Moon, és ezzel is nyomdáztam fehér alapra a gyűrűsujjamon.

Szintén kapott sajt posztot, katt ide:

***

Na, és most jönnek azok a manik, amikről még nem volt külön poszt! ;)


Ez ilyen kis egyszerűre sikeredett. Az alap a múlt héten mutatott Moyra Gel Look – No. 952 Solange volt, erre nyomdáztam ezzel az aranyos virágos-pillangós mintával.


***


Ennél a maninál a Moyra Gel Look – No. 954 Tatienne-re nyomdáztam, amiről hamarosan készül bejegyzés. ;) Itt is fehérrel, nem akartam a szép barackos nude alapszínt elnyomni...

Közeli:


Vakus kép:


Ha tetszik a lemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $5.99, de elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.


BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

6 megjegyzés:

  1. Ez a Tatienne gyönyörű árnyalat... azt hiszem be kellene szerezni. A DL holo fedőlakk nálam is nagy kedvenc, nem csodálom, hogy te is szereted. A nyomdalemez nagyon szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez a tökéletes barackos nude lakk, egyszerűen annyira elegáns... :) Jaj, igen, mostanában mindenre ezt kenem, csak azon csodálkozom, hogy a Tatienne-nyomdázásra nem kentem fel. :D :D

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, főleg a második mani. :)

    VálaszTörlés
  3. Mekkora körmeid vannak :) Nagyon tetszik mindegyik mani, szeretem én is a BPS lemezeket, abból van a legtöbb otthon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, mostanság ilyen a kedvem, valahogy megkedveltem őket így. :D :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...