2015. június 24., szerda

Born Pretty Store BP-L004 nyomdalemez teszt


*** A lemezt tesztelésre kaptam, ez azonban a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

10% kedvezménykód: KHSQ10

Íme a Born Pretty Store által tesztelésre küldött csomag utolsó része, ami a BP-L004 lemez. Ennek "Kaleidoscope" a neve, és geometrikus minták találhatóak a lemezen. Ezen kisebbek a minták, mint az előzőleg mutatott BP-L008 lemezen, így több is van rajta (teljes körömre való minta, mert a másikon vannak kisebb minták), de hosszabb körömre nem feltétlenül elég a méretük. (A hosszabb körmös képeken látható, hogy néhol hézagos, ez is emiatt van.)

A képeket eltérő időben készítettem, ezért a nagy hosszkülönbség az első és az utána következő manikűrök között. Ja és igen... megváltoztattam a logót, ez a legújabb heppem. A @ jellel pedig az Instagram nevem (@doorathea) szerepel rajta, mivel némelyik képet IG-re is kirakom, és így egyszerűbb... szerintem.


Az első mintát a Colour Alike Winter Holo 500-as lakkjára nyomdáztam a Moyra Metal Effect No. 301-es bronzos lakkjával és a felső sor középső (4.) mintáját használtam hozzá.



***


A következő nyomdázás alapja egy neon átmenet (gradient). Ehhez fehér alapra (Moyra Gel Look No. 944 Chantal) szivacsoztam fel a következő színeket: Moyra No. 56 (neon magenta-ciklámen), Aden No. 88 Garden of Eden (neon pink) és Golden Rose Rich Color 50 (korall-narancs). Ezt mosogatószivaccsal vittem fel, mivel én a sminkszivacsos módszert eddig nem tudtam sikeresen véghezvinni... mindig telemegy szivacsdarabkákkal az egész. :/

Azért még nem adom fel. A mosogatószivacsos módszer egyetlen hátránya, hogy apró buborékokat hagy, így olyan, mintha foltos lenne... de nyomdával nem annyira látszik. :) A Mundo de Unas fehér (White) lakkjával nyomdáztam, és a felső sor 5. mintájával.


***


Ennél a dry brush technikát használtam. Az alap a Moyra Gel Look No. 959 Rosine, erre került fehér (Moyra Gel Look No. 944 Chantal), ciklámen-magenta (Moyra No. 56) és némi Moyra Gel Look No. 958 Violette, tompításként (plusz némi Rosine is, elvétve). Erre nyomdáztam a két középső ujjamon a MdU fehérrel és a felső sor 3. mintájával.


***


Ez volt az első stamping decal próbálkozásom... hát, meg is látszik szegényen, szerintem. :D Az alapszín (korall) a Golden Rose Rich Color 50, a mintát pedig az ezüst Moyra Metal Effect lakkal nyomdáztam, majd a Golden Rose Rich Color 35-ös híres fekete lakkjával töltöttem ki. Kicsit viharvert lett, azt hiszem, maradok a sima nyomdázásnál. :D Mondjuk ennél direkt akartam így, mert amúgy a vonalak nem lennének egyenesek. De itt is látszik, hogy ezek a minták már kicsik a körmömre... :D


***


Újabb dry brush technikával készült alap, ami nem is értem, hogy lett rózsaszín... az alap ismét a korall GR Rich Color 50 volt, erre került fehér (Moyra Chantal), neon pink, ami alig látszott (Moyra 64) és pink (Moyra Rosine). A középső- és gyűrűsujjamra a MdU fekete nyomdalakkjával, a mutató- és kisujjamra pedig a Color Club Beyond-dal nyomdáztam. Így egyszerre két mintát is fel tudtam használni, yay! :) :D


Ha tetszik a lemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára most akciósan $4.79 (eredetileg $5.99), de elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

15 megjegyzés:

  1. Jujj de gyönyörűségeseket alkottál! :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek! Az első és az utolsó manikűr a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó egyszerűen meseszép!!!!

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik manikűr fantasztikus, ahogy görgettem lefelé, épp az aktuális volt a kedvenc :D:D

    VálaszTörlés
  5. csodaszépek! Te melyik nyomdát használod, hogy ilyen szépek a mintáid? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) A MoYou négyszögletű (téglalap alakú) nyomdapárnáját, nagyon jó vele nyomdázni! :) És nagyon puha (nem véletlenül hasonlítják a pillecukorhoz), így a teljes körömfelületet eléri. :) (És nem mellesleg a szettben hozzá járó lehúzókártya is nagyon jó! :D)

      Törlés
  6. Nagyon jó lett, mindegyik tetszik! Szeretem én is ezt a lemezt, a MoYouhoz képes ezen jó nagy minták vannak!

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörűek a manikűrök és nagyon tetszik, hogy mindent részletesen leírod, hogy pontosan milyen lakkot és milyen technikát alkalmaztál. Ez kezdőknek (pl. nekem) nagyon nagy segítség! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Örülök, hogy segíthettem! Plusz a részletes, kisregény-szerű írás amúgy is a jellemzőm... ami ilyenkor jól jön. :D :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...