2015. június 8., hétfő

Born Pretty Store BP-17 nyomdalemez teszt


*** A lemezt tesztelésre kaptam, ez azonban a róla alkotott véleményemet semmilyen módon nem befolyásolta. ***

A mai Born Pretty Store-os tesztalanyunk egy kerek lemez, rajta 4 mintával, méghozzá a BP-17 "Elegant Flower" nyomdalemez, ami a nevéhez híven különböző virágmintákat tartalmaz. A minták mélysége és vastagsága változik, de alapvetően elmondható, hogy a vastagabb mintákkal könnyebb dolgozni. Összetett tesztet készítettem, mindegyik mintáról van körmös kép, úgyhogy elég sok képpel jöttem (a szokásoshoz képest sok).


Íme a négy minta. A kedvencem a lemezről a kettő felső minta, viszont a bal alsóval nem nagyon tudtam mit kezdeni... a webshopban láttam egy nagyon szép stamping decal manikűrt vele, de nekem sajnos nem elég nagyok ehhez a körmeim...

Mit kell a lemezzel kapcsolatosan legfőképpen tudni? Eléggé megszenvedtem a mintákkal, mivel nekem nagyon egy lakkal sem akartak működni, legyen az rendes nyomdalakk vagy nyomdázásra alkalmas "sima" lakk. Próbáltam az essence nyomdával, a kerek MoYou-val, a négyszögletes, "taknyos" MoYou-val... ha fel is vette, túl hamar száradt, hjajj. Szóval eléggé megszenvedtem vele, mire rájöttem a "legjobb" kombinációra.

A Mundo de Unas fekete (Black) nyomdalakkját valamiért nem szereti a nyomda, a fehérrel (White) viszont minden probléma nélkül együttműködik, annyira, hogy még a kedvenc négyszögletes MoYou nyomdámmal is tudtam használni. Úgyhogy a swatchokat ezzel készítettem, egészen könnyedén (az előzetes szenvedést leszámítva).

Miért is van ilyen sok matt manikűr közöttük? Mert mostanság rászoktam arra, hogy matt fedőlakkal kenem le a nyomdázást, mert az nem keni azt el. Ezután szoktam fedőlakkozni is, de néha lusta vagyok, plusz szerintem így a minta is jobban kijön...

***


Az első minta egy indásabb-trópusiasabb virágminta, legalábbis nekem ez jut róla eszembe. Az alap 1 réteg Moyra Silk Nude – No. 323 London volt, erre nyomdáztam, majd az egészet lemattítottam a Moyra matt fedőlakkjával.



***


A második minta ez a szép... virágminta. Oké, mind az. Nekem valamiért a csipkeminták jutnak róla eszembe... Az alap 1 réteg essence the gel − 25 prince charming lakk volt, erre nyomdáztam. A képen fényes fedőlakkal látható, mert nem akartam a mattító fedőlakkal elnyomni a menta csillámokat.



***


A harmadik is egy... hát, indás-szerű, vastagabb mintás, virágos minta, nekem a borostyán jutott róla eszembe, de nyilván nem az... az alap 2 réteg Essie − Head Mistress volt, erre nyomdáztam, majd lemattítottam (Moyra matt fedő).



***


Az utolsó minta, amit esetleg csak stamping decal-ként tudok elképzelni... az alap 2 réteg Moyra Gel Look − No. 920 Veronique volt, és hát, erre nyomdáztam, de mint látható, eléggé kuszák lettek a vonalak, ezért ezt a mintát valószínűleg nyomdamatricává alakítva lehet csak használni, különben a felnyomdázásnál deformálódik. Moyra matt fedőlakkal fejeztem be a manit.


***


Mit gondoltok erről a lemezről? Tetszik nektek? :)

Ha tetszik a lemez, a Born Pretty Store webshopban megvehetitek, az ára $2.99, de elég gyakran vannak akciók, plusz felhasználhatjátok a 10% kedvezményre jogosító kuponkódomat is! ;) (KHSQ10)

Born Pretty Store: http://www.bornprettystore.com

A többi körmös-strasszos-nyomdás kelléket a Born Pretty Store Nail Art részlegén érhetitek el.

BPS 10% kedvezménykód | BPS 10% off code
KHSQ10
http://www.bornprettystore.com/
http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

10 megjegyzés:

  1. Nekem az utolsó kivételével mindegyik tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Az nekem sem a kedvencem, olyan kis... suta lett szerintem. :/ :D

      Törlés
  2. Nekem meg pont a bal alsó minta tetszik, ha középre nyomod a körmödre a virágot, pont elfér rajta. Nekem a BPS lemezekhez a BPS nyomdázó vált be, ez:

    http://www.bornprettystore.com/stamping-double-nail-stamper-with-metal-scrapers-p-5362.html

    ez dupla, persze a lehúzó mehet a kukába. Egyik kemény, azt stamping decalhez használom, a másik puhább, de nem annyira, mint a MoYou, az minden lemezemhez tökéletes.

    Szépek lettek a manik! Nekem is megvan a mattító Moyra, de sosem próbáltam fedőlakknak, féltem, hogy keni a mintát, mindig a fényes fedőre kentem a mattítót, mennyi eszem van :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hasonló nyomdázóm van, csak ilyen "olcsó" kínais szettből, igazából nem nagyon szeretem. :( Tényleg felveszi a mintát, csak nekem túl kemény, és nekem nagyon íves a körmöm, így sokat kell görgetni és az én körmeimhez túl kicsi is... de köszi az ötletet! :)
      Hát, nekem nem keni el, bár nem közvetlen utána kenem fel, de max. 5 percen belül tuti. Bár mostanában már kihagyom, inkább hagyom kicsit tovább száradni aztán jöhet a fényes fedő. :D

      Törlés
  3. Jól néznek ki ezek a minták, és a manikűrök is szépek lettek :) Egyébként szerintem a jobb alsó kivételével bármelyikkel lehetne szuper stamping decal-t csinálni, annyi szuper, kitöltésre váró hely van rajtuk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Egyetértek, csak sajnos még nem vagyok gyakorlott a technikában, ma délután is sikerült elbénáznom, úgyhogy van még mit gyakorolnom, hogy érdemleges decal-t készíthessek... :D

      Törlés
  4. Nekem az első kettő lett a kedvencem,nagyon szépen nyomdázol!

    VálaszTörlés
  5. Első és a második tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...