2015. április 25., szombat

Greige Babe | Franken greige (gray & beige) holographic polish


Nagyon béna vagyok a franken lakkok elnevezésében... ezen a néven is fél órát agyaltam, játékban volt még a Cosmic Latte is, ami háát... tetszett is meg nem is, ráadásul kiderült, hogy már van egy ilyen színelnevezés, ami egy bézses-fehér színre utal, szóval elvetettem... Pedig megfigyeltem, hogy valamiért jobban szeretem az ilyen színeket a kávéfajtákhoz kötni, ne kérdezzétek, miért. :D

Egyébként ez a lakk volt az is, ami elindította a "lavinát", ugyanis utána még 4 holo lakkot kevertem, méghozzá egy délután alatt... nem bírtam leállni. :D



Szóval ő itt a Greige Babe, ami egy greige (greige + beige, vagyis szürke-bézs) szín inkább, esetleg ekrü, nem értek a színekhez... A képeken 2 rétegben, fedőlakkal látható. És most jöjjön néhány szó a készítési folyamatról! ;)

Az alapot egy régi Lovely Nude lakk képezte, azt hiszem, az Nr 5, amiben apró arany csillámok is voltak – na, ezek nem látszottak így sem, úgy sem, szóval mindegy is. Ebbe öntöttem egy rakat holót – Moyra ezüst (251 Sirius), nude (252 Infinity) és talán még rózsaszín (256 Orion) is került bele, de utóbbiban nem vagyok biztos, ezen kívül került bele még némi Color Club Beyond (fekete) és Cherubic (nude) holo, illetve China Glaze Fairy Dust is. Ezen kívül még (azt hiszem) egy kis fehéret is kevertem bele, és bár eredetileg nem ilyen világos színt akartam, hanem inkább egy piCture pOlish Cherish-szerűt, mégis, szerintem jól sikerült. A rengeteg holo miatt persze szürkés színe lett, ami szerintem egész jól passzol hozzá. :)


Egy dolog, amire nagyon figyeljetek: sose töltsétek túlságosan tele az üveget, különben a túlnyomás miatt szétpukkan! Szerencsére csak az asztal és a kezem lett olyan, de hallottam már olyat is, hogy valakinek a ruhája bánta... Ezért is került át a Lovely üvegből ebbe az üres NYC Turbo Dry üvegbe a lakk. :D Az összekeverést segíti egy pár csepp lakkhígító, illetve én az üvegbe 2 darab csapágygolyót is tettem (a legtöbb lakkban ilyen van gyárilag is, egyébként kerékpárüzletben pár forintért lehet hozzájutni darabjához).

Az üvegben:


Enyhe napfényben így néz ki:



Mit gondoltok róla? Ti szerettek lakkokat keverni? :)


http://www.bloglovin.com/blog/11464027http://www.facebook.com/dorathenailpolishaddicthttp://twitter.com/itsdoratheahttp://instagram.com/dooratheahttp://feedly.com/#subscription%2Ffeed%2Fhttp%3A%2F%2Fdorathenailpolishaddict.blogspot.com%2Ffeeds%2Fposts%2Fdefaulthttp://dorathenailpolishaddict.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

4 megjegyzés:

  1. Jól néz ki, olyan, mint a szürke Lakodom. Olyan lakkokból szoktam kutyulni, aminek már mindegy, nem tetszik a színe, volt aminek használt a keverés, volt, aminek kuka lett a vége. Eléggé ritkán szoktam ilyesmit csinálni, annyi szép lakk van!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Én is szeretek néhananp kutyulgatni, de tényleg kétesélyes buli. :)

    VálaszTörlés
  3. Meseszép lett! Nekem egy picit jobban is tetszik, mint a PP Cherish, ez a kis franken különlegesebb. (pedig a cherish is nagyon tetszik)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...