2015. február 6., péntek

Lakkpárbaj – Kék holografikus lakkok


Nemrég rájöttem, hogy teljesen elfelejtettem elkészíteni a kék holo lakkpárbajt, pedig már a képek is megvoltak - aztán megláttam a képeket, és rájöttem, teljesen újakat kell készítenem, mert borzalmasak lettek... ezért gyorsan újrafestettem a lakkokat, fotóztam, és most itt a poszt az általam birtokolt (sötétebb) kék holo lakkokról (egy kis csavarral).


A "kis csavar" a mutató- és kisujjamon található, ugyanis ez a Moyra Aqua Jeans Effect – No. 313 Into The Blue lakkja amit a saját készítésű holo csillámos "tündérpor" fedőlakkommal dobtam fel. Ez annak a tesztelése volt, hogy vajon mennyire hasonlít az így elkészült kombináció a piCture pOlish – Eyre-ra, amit egyébként a gyűrűsujjamon láthattok – hát, mondhatom, nem azonosak, pedig eleinte azt hittem. :/ :D A harmadik lakk pedig az A-England – Dancing with Nureyev, ami a bagázs legvilágosabb darabja. A Moyra-féle kék holo (No. 254 Aquarius) direkt nem került bele az összeállításba, mert csak a sötétebb kékeket akartam összehasonlítani.


A PP Eyre megjelenésekor teljesen abban hittem, hogy egy az egyben AE Dancing with Nureyev, de be kell látnom, hatalmasat tévedtem... mindegyik más, és máshogy különleges. Az Eyre már a metális alap miatt is csodás, de ezt egy magasabb szintre emelik a holo "pelyhek" vagy nem tudom minek is fordíthatnám a scatter-t. (A fordító szerint szórt. Aha.) A DwN alapszíne sokkal világosabb és szürkésebb, ráadásul teljesen holo – nem tudom erre a szakkifejezést, szóval én csak így hívom. De azt hiszem, látható, miről beszélek. :D

A DIY holo fedőlakkom pedig szép és jó, de akkor sem egy Eyre vagy DwN, szóval... inkább a China Glaze – Fairy Dust fedőlakkra tudnám hasonlítani, egyelőre még látatlanban, de ha megérkezik a Nailland rendelésemben, össze is hasonlítom majd őket. :)




A lakkok balról jobbra:
Ti mit gondoltok? :)

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű mindegyik, nekem még mindig kell az állandóan készlethiányos Nureyev, de a PP is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép mindegyik :) nálad láttam ezt az ötletet, már én is rendelkezem egy hasonló fedőlakkal :) nem tudom már nem emlékszem mit írtál miből tettél bele, én nem tudtam 1-2 színnél megálni, én mind a 6 moyra holóból tettem bele pár cseppet, nem emlékszem hány cseppet :)

    VálaszTörlés
  3. Nálam a PP vitte a prímet :)

    VálaszTörlés
  4. PP Eyre és Dancing with Nureyev a kedvencek:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...