2014. december 24., szerda

Moyra Gel Look – No. 922 Nathalie


Avagy az igazi karácsonyi piros. Úgyhogy pont jókor írok róla! :D

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket minden kedves olvasómnak! :)

Amúgy is imádom a Gel Look kollekciót, szóval nem mennék bele annyira a dicshimnuszba... de tényleg nagyon jók. ;) Nagyon jó, sűrű állagú a lakk és ezért a fedése is nagyszerű, a képeken 2 réteg látható, és fedőlakk nélkül ilyen fényes. (Mostanában ellustultam, és ha nem kell, nem kenek fedőlakkot a swatchokra. :D)

Viszonylag gyorsan is szárad, kell még más? Ha "A karácsonyi piros" lakkot kerestétek, szerintem megéri egy pillantást vetni erre a darabra. ;) A lakkot beszerezhetitek a Moyra boltjaiban, webáruházában (450 Ft-ért) viszonteladóiknál vidéken (350-500 Ft közötti árban mozognak általában), illetve a Naillandben, a standokon és a webshopban egyaránt (580 Ft-ért).




5 megjegyzés:

  1. nagyon szép *.* boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
  2. Na, ez a szín nekem nem tetszik, de örülök, hogy bemutattad, mert tuti nem veszem meg ezt az árnyalatot. A Moyra árakról meg annyit, hogy a guta üt meg, Silk kollekciósat vettem 350,-ért, Metal effektet meg 600,-ért, nincs benne logika. Az alapszínek 400,-ért vannak. Szerintem minden boltban más az áruk.

    VálaszTörlés
  3. Igazából tanácsot szeretnék kérni, még nem használtam lemosható gel looc-t. Szeretném kipróbálni és a kérdésem az, hogy a fedőlakk az milyen, van-e külön szám hozzá. Köszönöm a válaszod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A Moyra Gel Look lakkok sima körömlakkok, a Gel a nevében csak arra utal, hogy úgy néz ki (fényes), mint a géllakk. És igen, van hozzá fedőlakk, No. 900 Gel Coat néven lehet kapni, én nagyon szeretem, szép fényes és viszonylag gyorsan is szárad. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...