2014. november 16., vasárnap

My franken teal holo nail polish


Aki követ Instagramon vagy Twitteren, esetleg mindkettőn, már korábban értesülhetett arról, hogy a holo csillámos fedőlakkon túl egy franken teal holo lakkot is készítettem. Az ihletet Madlen és Edina adta, meg a saját "unalmam", ha fogalmazhatunk így. Túl sok inger ért a kékes-zöldes-teal lakkok irányából. :D

Az alapszín (Astor Fash'n Studio – 116) amúgy is már évek óta kihasználatlanul árválkodott a dobozban, ráfért a felújítás – szerintem egész jó lett. :) Az alapszínről egyébként szerettem volna külön bejegyzést készíteni, de már a frankenné alakítás után jöttem rá, hogy a képek, amiket készítettem róla, borzalmasan néznek ki (csupa szösz az összes körmöm, csak sejtelmem sincs, miért), így aztán csak ezt az egy kis képet mutatnám róla, a szöszökért pedig bocsánat.

A recept meglehetősen egyszerű volt egyébként ehhez a lakkocskához: az Astor 116-ba került a Moyra holografikus lakkokból (kék, zöld, ezüst és nude), a Color Club – Cherubic-ból és a Beyond-ból (utóbbiból a sötétítés végett), majd némi fekete lakk (Golden Rose Rich Color 35) került bele, és pár csepp a Flormar holo csillámcsodájából (392), és voilá! Amúgy az üvegben holósabb, mint a valóságban (én csak amolyan "visszafogott" holónak, A-England szerűnek nevezem magamban), de a "lemosós áttörölgetős módszer" elvileg nála is beválik, akárcsak az A-England Gothic Beauties kollekciójánál a csillámok esetén. (Lemosáskor próbáltam, és sikerült előcsalogatnom így a holo hatást, bár csak csíkokban mert kissé ügyetlenül töröltem le a felső réteget.)

A képeken egyébként 2 rétegben és fedőlakkal látható, azonban nagyon jó a fedése, sietősebb napokon egy rétegben is tökéletes lenne. :) Viszont a színe miatt hajlamos a fogásra, így mindenképpen kell alá alaplakk. (Bár még így is volt egy icipici elszíneződés a körmeimen.) A tartósságára sem lehet panaszom, vasárnaptól péntekig viseltem, minimális körömvégi kopással.

Ti mit gondoltok róla? :)

Lámpa alatt




Vakuval

8 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...