2014. november 12., szerda

Moyra Gel Look – No. 941 Gigi


Ez a lakk is az új, őszi színek között jelent meg a Moyra háza táján. A Gigi hasonlít a Henriette-hez, a színvilág azonos, azonban egy sokkal világosabb, nekem nyáriasabb-tavasziasabb színről van szó, mint a másik esetén. Éppen ezért nekem most nem is vált kedvenccé, de ez valószínűleg az évszak színei miatt van.

Kissé gyengébben teljesített a Gel Look tagoknál, a képeken is látszik, hogy hajlamos a buborékosodásra sajnos... amit fedőlakkal kijavíthatunk de én itt ezt nem tettem. Egyébként ez 2 réteg. Viszont sötét színek fölé kenve nagyon szép mélységet ad a sötét alap a színnek!

Az ecsete okés, a finise minimálisan csíkoz, de erre számítottam is – hiszen frost, ha minden igaz, bár a finisekkel sosem voltam tisztában... javítsatok ki, ha tévedek!

A lakkot beszerezhetitek a Moyra boltjaiban, webáruházában, viszonteladóiknál vidéken, illetve a Naillandben, a standokon és a webáruházban egyaránt.



2 megjegyzés:

  1. Rengeteg Moyra-lakkom van :) Egyik sem buborékosodik, lehet, állni kell hagyni kicsit? Ez a kicsit fémes hatás annyira nem tetszik, hogy lehet gél és fémes egyszerre? A szín viszont jó, vidám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából az új frost finisű színek nekem mind buborékosodnak... a Henriette és a Laurette (arany) is. :/ Pedig nem ráztam fel őket meg semmi. Először nekem is furcsa volt, hogy "frost finisű Gel Look?" de igazából nem elképzelhetetlen a kettő együtt, a Henriette esetében kifejezetten jól sikerült szerintem. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...