2014. november 24., hétfő

Moyra Gel Look – No. 940 Audrey


Azt hiszem, már a csapból is ez a Moyra lakk folyik, de mivel kérést is kaptam rá, így ma én is írok róla. ;)

Röviden összefoglalva: instant ősz üvegbe töltve. Mint a levelek, a föld, a korai sötétedés, a vöröslő ég és az utcai lámpák... nekem legalábbis ezt mutatja. :D Egy barnás-bordós alapban temérdek csillám van, igaz, nem a szivárvány minden színében,d e elég sokban. ;) Az arany, bronz, barna, lila, bordó és pink az, amit én látok benne, de ha ti láttok benne még többet, írjátok meg! :)

Az alapja miatt kicsit gyengén fed, de a második réteg orvosolja az első hibáit. A képeken így 2 réteg Audrey plusz 1 réteg fedőlakk látható.

Sajnos nem Zoya India dupe, ahogy Edina posztjából is kiderült, és az én elméletem is megbukott (hogy piros/bordó felé kenve úgy fog kinézni, mint az India), pedig 5 színen is próbáltam, de mindnél "túl jó" volt a fedése és eltakarta az alapszínt...

A lakkot beszerezhetitek a Moyra boltjaiban, webáruházában (450 Ft-ért) viszonteladóiknál vidéken (350-500 Ft közötti árban mozognak általában), illetve a Naillandben, a standokon és a webshopban egyaránt (580 Ft-ért).





3 megjegyzés:

  1. Gyönyörűszép szín, nekem is megvan, imádom! :)

    VálaszTörlés
  2. Na most már tényleg felkenem én is! ;)
    Amúgy az Avril esetében ugyanez volt a helyzet, hogy túl jó a fedése, ezért nem változtatott a színén, hogy felkentem öt különböző lila lakkra... :D

    VálaszTörlés
  3. A lila csillogást én nem láttam benne élőben, csak a bronzot. Sajnos a fedőlakkom tompította a csillogást, ezért fedőlakk nélkül használom, de akkor ugye kevésbé tartós. Ja, és mivel géles, nagyon-nagyon gyorsan fogy.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...