2014. október 18., szombat

Moyra Aqua Jeans Effect – No. 313 Into The Blue


A Moyra legutóbb egy mázsányi újdonsággal lepett meg minket, köztük az Aqua Jeans Effect lakkokkal is, és mivel kíváncsi természet vagyok, ki akartam deríteni, miben is rejlik az "aqua jeans effect"... ezért megrendeltem a legszimpatikusabbnak tűnő, Into The Blue árnyalatot a Naillandből a legutóbbi vásárlásomkor.

A lakk félig-meddig farmeres hatást nyújt, azonban nem finisben, hanem kinézetben. Én azonban inkább hívom metallic/foil finish-nek ezt a típust. :D Sajnos éppen emiatt hajlamos a csíkozódásra (ahogy a képeken is látszik), valamint az enyém be is buborékosodott... amit nem értek, és nem örülök neki. :/

A színe egyébként egy rendkívül szép szürkés középkék, a pigmentáltsága pedig erős, így nyomdázáshoz ideálisnak bizonyulhat – ezt még tesztelnem kell, de úgy érzem, helyesek a sejtéseim. ;)

A képeken egyébként 2 réteg plusz fedőlakk látható, az ecset a szokásos "új-Moyra", személyes kedvencem. Egyszerű vele a lakkozás, talán csak a lakk állaga egy icipicit sűrűbb annál, ami nálam "pont jó"-nak számít... de nem vészes. :)

Lámpa alatt




Vakuval



6 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez a lakk és nagyon szeretem. Érdekes, hogy az üvegben erősen lila átmenete van, élőben viszont ezt csak mesterséges fényben produkálja. Tökéletes nyomdaalap viszont, teljesen jól fel lehet dobni egy kis mintával. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, furcsa, én nem látom benne a lilát, pedig itt forgatom 2 perce... :/ :D Ú, most elképzeltem fekete vagy ezüst nyomdázással... meg kell valósítani! :D Szerintem egyébként vele is jó lehet valami világosabb/sötétebb színre nyomdázni... :)

      Törlés
  2. Annyira nem hiányzik ez a lakk nekem, de ha jól lehet vele nyomdázni, akkor megveszem. Csinálsz vele valami nyomdás manit? :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csíkoz, bár a szín szép, nekem a Deep forest jobban bejön.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet egyébként, hogy a matt fedőlakkos technika segít rajta, bár még nem próbáltam... a Deep Forest tényleg gyönyörű, erősen gondolkozok rajta mindig amikor a kollekció közelébe kerülök a boltban... :D :D De a Pretender, az Easy Rider és a Blah-blah-blue is csábít... :/ :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...