2014. október 22., szerda

Color Club – Cherubic


Bemutatom Cherubicot, A Holo lakkot, ugyanis szerintem a Color Club-ok a legintenzívebben holo lakkok, amelyekkel eddig találkoztam...

A Cherubic a maga kis egyszerűségével a hetek folyamán teljesen belopta magát a szívembe, és nem engedi át senki másnak a helyét. Ugyanis ez a bézs/nude holo lakk azon túl, hogy önmagában is gyönyörű, még a nyomdázáshoz is tökéletes – szerintem még jobb is, mint az A-England – Her Rose Adagio.

Egyébként tipikus 2 réteges lakk, azonban az intenzív holo hatásnak köszönhetően az első réteg apróbb hibái, csíkjai szinte észrevehetetlenné válnak... ;) A képeken 2 réteg és fedőlakk látható.

A Color Club lakkokat az Aphrodite '97 Kft. boltjaiban vagy webáruházában tudjátok beszerezni 990 illetve 1990 Ft-ért. (A Halo Hues kollekció (amelybe a Cherubic is tartozik) 1990, a "sima" CC lakkok és kollekciók pedig 990 forintba kerülnek.)

Lámpa alatt





Vakuval



4 megjegyzés:

  1. Ez aztán tényleg holo :) Nekem is tetszik, minden alkalomra és ruhához :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira szépek ezek a Color Club holo lakkok, nekem is van jó pár mindkettő kollekcióból, és tutira beszerzem majd a hiányzókat is, mert nyomdázásra is tökéletesek,

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...