2014. szeptember 26., péntek

Újdonság | Moyra Silk Nude Effect kollekció


Csupa-csupa újdonsággal áraszt minket el a Moyra most: új Gel Look színek (update: azóta fekete (943 Nina) is van! :)), Silk Nude kollekció, és az Aqua Jeans kollekció. Előbbiről most, utóbbiról pedig nemsokára írok! ;)


Mivel kaptam 2 darabot tesztelésre (igazából hármat, csak 2 fajtát, mivel az egyikből kettő darab volt... nem értem), így már tudok nagyjából véleményt is mondani róluk. :) A 321 Paris és 323 London árnyalatokat kaptam, és bár a képen hasonlítanak, a valóságban egyáltalán nem. És nagyon szépek. *_* Pedig én eddig azt hittem, hogy nem szeretem a silk finisű lakkokat... hát, tévedtem. Félmattra száradnak és a nude szín valahogy szebben mutat szerintem a silk finissel, mint a Lovely-féle kék, zöld és rózsaszín... de majd kapnak saját posztot, mert megérdemlik. :D

A kollekció beszerezhető a Moyra webshopban és az üzletükben Pesten, valamint a viszonteladóiknál, például a Nailland-ben is, személyesen vagy a webáruházból. :)

Nektek melyik színek tetszenek? Vesztek valamit a kollekcióból? :)

5 megjegyzés:

  1. Már be sem merek menni a Moyra-boltba...Ez a kollekció nagyon tetszik, kíváncsi vagyok még az őszi színekre és az aquás árnyalatokra is!!

    VálaszTörlés
  2. Hát jöhetett volna már az a mani, tényleg tűkön ülünk hogy milyenek az új árnyalatok...?! :D

    VálaszTörlés
  3. Nem hiszek a promó képeiknek, de New York és Tokyo szimpi elsőre :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a galádságot, hogy csak írsz a szép új lakkokról, de nem mutatod meg! :)
    Kíváncsian várom én is a képeket Párizsról, Londonról :D

    VálaszTörlés
  5. Remélem élőben nem lesznek ennyire szépek :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...