2014. szeptember 27., szombat

Moyra Silk Nude – No. 321 Paris & No. 323 London


Mivel igen nagy mennyiségű kérést kaptam az új Silk Nude lakkok bemutatására, ezért most "kettő az egyben" posztot hozok – remélem, nem baj. :)

A Moyrától tesztelésre kapott csomagban 6 darab lakk lapult: 3 új Gel Look és 3 Silk Nude, DE! Valamilyen oknál fogva az egyik Silk Nude-ból 2 darabot kaptam, így csak 2 színt tudok ma megmutatni. Ők pedig a 321 Paris és a 323 London, utóbbiból van kettő.

Először is: nagyon gyorsan száradnak! Ez valószínűleg a matt, szatén finisnek is betudható, de eléggé meggyőzőnek találtam, hogy mire végeztem a másik kezemen, már szépen be is mattult a többi. Valamint rendkívül jól pigmentáltak, rohanósabb napokon egy közepes réteggel is el lehet lenni. Pláne, hogy fedőlakk sem kell rájuk! :D A képeken egyébként két réteg látható mindkét színből.

A színük tényleg nude: a képek mindent elmondanak, mert én nem vagyok jó a színleírásban... :D Igyekeztem színhű képeket készíteni, és azt hiszem, nagyjából sikerült is. ;) A mutató- és gyűrűsujjamon a London, a középső- és kisujjamon pedig a Paris látható.

A Silk Nude lakkok beszerezhetőek a Moyra üzletekben, a webshopjukban, vagy a Nailland Hungary-nél is, a pultnál vagy a webshopban. :)

Lámpa alatt






Vakuval



12 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek ezek a színek, annyira kis visszafogottak!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg azok, ezeket nagyon eltalálták Moyráék szerintem ^_^ :)

      Törlés
  2. Köszi a tesztet! ^^ De nekem ezek most valamiért nem... Szerintem a silk finissel van a gondom, vagy nem is tudom... De lehet hogy ki kéne próbálnom egyet, hogy élőben is lássam, hátha akkor beleszeretnék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen ;) Próba cseresznye? :D Egyébként én sem gondoltam, hogy tetszeni fognak (a Lovely-féle St. Tropez színeket kifejezetten randának tartottam... :D), az ilyen nude-barna-bézs színek szerintem jobban illenek ehhez a finishez... :)

      Törlés
  3. A Londont már én is kinéztem.Meg a Milánót. Remek nyomdaalapnak tűnnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nézegettem a többi színt, főleg a lilákat (meg a Madridot is :D), de még nem vettem... még... :D :D

      Törlés
  4. Ezt a 2 színt szeretném én is magamévá tudni :)

    VálaszTörlés
  5. Pont ez a két szín fogott meg leginkább, pedig eleinte egyik sem csábított el. Viszont azóta több helyen is láttam róluk tesztet és egyre jobban megtetszenek :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók ezek a színek, mind tetszik a kollekcióból, de azért mindet nem fogom megvenni, még vacillálok, hm, talán a London kicsit jobban tetszik, de tényleg csak árnyalatnyi különbségek vannak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A London egy kicsit univerzálisabb szín szerintem, jobban kihasználható, mint a sötétebb Paris - de Te tudod, hogy végül melyiket veszed meg. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...