2014. szeptember 21., vasárnap

essence colour & go – 171 galactic glam


Valószínűleg későn írok erről a lakkról, hiszen a kifutó termékek között szerepelt, én is így vettem meg - de azért még van rá esély, hogy találtok belőle valahol. ;)

Kicsit furcsállom, hogy máris kivették a szortimentből, hiszen - ha jól emlékszem - a tavaszi kollekció egyik újdonsága volt... De ki érti ezt?

A lakk egyébként szokásos essence: két rétegben fed, nekem alap- és fedőlakkal pár nap után csak a körmöm végén kopott meg (a képek sem az első napon készültek), viszont van egy igazán bosszantó tulajdonsága a színéből kifolyólag.

Ugyanis veszettül megfogja a körmöt, körömágyat és a bőrt lemosáskor. De olyannyira, hogy a hosszas acetonos sikálást követően is még volt egy enyhe kékes árnyalata a bőrömnek... és teljesen csak a fürdés során történt "kopásnak" köszönhetően tűnt el.

Pedig olyan kár érte! A színe és a kinézete bámulatos, teal alap kék, arany és zöld csillámokkal... Igazi univerzum. *_*

Lámpa alatt


4 megjegyzés:

  1. Wow, ez aztán a szín! Azt hiszem én még a beszíneződést is vállalnám egy ilyen szép árnyalatért :)

    VálaszTörlés
  2. Klassz szín! Az új moyra sorozatban lesznek talán hasonlók. Nekem is megfogta a körmömet egy maybelline lakk, azóta alaplakkot teszek alá. Az elszíneződést polírozással tüntettem el... :))

    VálaszTörlés
  3. fúúú de szép....nekem is megvan, de még nem használtam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is ez a helyzet, és egyetértek, hogy csodálatos egy lakk :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...